Cine şi-o mai aminteşte pe Scully din „Dosarele X“? Actriţa Gillian Anderson are 50 de ani şi este de nerecunoscut

21 mai, 2019
1 gettyimages 859901 jpg jpeg

Atunci când vorbim despre „Dosarele X“, ne gândim, fără doar şi poate, la agenţii Fox Mulder şi Dana Scully, însă puţină lume mai ştie astăzi ce face actriţa din celebrul serial care a cucerit întreaga planetă în anii ‘90.

Dana Scully, aşa cum este ea cunoscută de publicul larg, s-a născut în anul 1968, în SUA, sub numele de Gillian Leigh Anderson, iar în prezent locuieşte în Marea Britanie. Ea a devenit cunoscută în anul 1993, datorită rolului din serialul „Dosarele X“, acolo unde i-a dat viaţă agentului Dana Scully, însă în anul 2018 a renunţat la celebrul rol, după ce a câştigat, de-a lungul timpului, mai multe premii, printre care şi Globul de Aur pentru „Cea mai bună actriţă într-o dramă“, primit în anul 1997.

3 the x files lede 1200 e1492780612223 1 jpg jpeg

La începutul anului trecut, Gillian Anderson a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, actriţa vorbind atunci despre Dana Scully: „O femeie care nu era doar obiectul dorinţei unui bărbat, ci o femeie cu voinţă puternică, isteaţă şi curajoasă, pasionată de cariera ei şi înverşunat de independent. Era o tipologie feminină care nu mai fusese descrisă până atunci în televiziune şi, aşa cum fanii au dovedit-o foarte repede, un model de care aveau nevoie cu disperare femeile de toate vârstele de pretutindeni şi care pur şi simplu nu se vedeau reprezentate pe micul ecran“.

9 profimedia 0432910404 jpg jpeg

Potrivit celor de la Netflix, actriţa Gillian Anderson nu stă deloc departe de lumea filmului şi o va interpreta pe Margaret Thatcher în cel de-al patrulea sezon al serialului istoric „The Crown“.

Mai multe fotografii cu actriţa Gillian Anderson în prezent pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg