Cine sunt concurenţii care i-au impresionat pe juraţii de la "Românii au talent" în prima ediţie a show-ului

5 februarie, 2022
1 rat deschidere jpg jpeg

Prima ediţie din noul sezon "Românii au talent" a fost una incendiară. Iar ei sunt concurenţii care i-au cucerit pe juraţi

Ieri seară a început sezonul 12 al show-ului "Românii au talent", avându-i ca juraţi pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur. Această primă ediţie a fost lider absolut de audienţă în intervalul orar 20:27-23:59. Peste 2,6 milioane de români au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur 22:17, peste 3,3 milioane de telespectatori s-au aflat în faţa televizoarelor, pe canalul ProTV. Unul dintre concurenţii care i-a impresionat pe juraţi are o poveste aparte de viaţă. Când le-a povestit juraţilor că a făcut parte din armata israeliană, acestora nu le-a venit să creadă. Alex Furman s-a mutat singur de la vârsta de 14 ani! Patru ani mai târziu a plecat la Cluj să studieze designul vestimentar, apoi a renunţat, făcând o alegere cu totul surprinzătoare: s-a dus să facă armata în Israel, dorindu-şi să dovedească faptul că poate bifa o astfel de provocare. Acoperit de tatuaje, Alex a povestit că pe toate şi le-a făcut singur, învăţând de pe YouTube. La "Românii au talent" a prezentat un număr de magie cu totul aparte, primind patru de DA din partea juriului. 

8 rat alex furman 3 jpg jpeg
7 rat alex furman 2 jpg jpeg

Alex Dowis, în vârstă de 42 de ani, din Cehia, este un alt concurent care a surprins cu numărul absolut spectaculos, unic în istoria "Românii au talent". Alex se descrie ca un light artist - arătându-le juraţilor o formă nouă de a face artă. Pentru momentul lui special a fost nevoie ca în platou să se facă întuneric, pentru ca Alex să poată evidenţia pe un panou, cu ajutorul luminii folosite în stil grafitti o serie de desene impresionante. Creaţiile lui rămân pe panou un timp limitat, estompându-se treptat, timp în care artistul continuă live creaţia, desenând următorul tablou. Alex a mărturisit că pasiunea lui pentu grafitti l-a dus şi în spatele gratiilor! Numărul lui le-a tăiat respiraţia juraţilor. Iar din culise, Smiley şi Pavel Bartoş i-au acordat Golden Buzz, trimiţându-l direct în semifinală. A fost cel de-al doilea Golden Buzz al serii - primul a fost acordat de Andra, pentru Emanuel, un adolescent de 15 ani nevăzător care a impresionat juriul cu momentul său artistic la orgă.

6 rat alex dowis jpg jpeg
3 rat alex dowis 3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg