Cine sunt copiii lui Bill Gates. Ei sunt tinerii care vor moşteni o parte din averea celebrului fondator Microsoft

7 mai, 2021
1 copiii lui gates png png

Bill şi Melinda Gates au trei copii, Rory, Jennifer şi Phoebe. Ei sunt tinerii care vor primi o parte din averea magnatului care a pus bazele Microsoft.

Cei trei sunt deja mari şi cu pasiuni bine stabilite: puzzle, călărie, drumeţii.

Bill şi Melinda Gates s-au căsătorit în 1994 pe un teren de golf de pe insula Lanai din Hawaii, iar în urmă cu câteva zile şi-au anunţat divorţul şi separarea ireconciliabilă.

Despre Bill Gates s-au scris multe, şi bune, şi rele, însă puţini ştiu cu adevărat cine sunt copiii Gates şi ce pasiuni au aceştia.

Mai mult, când au anunţat divorţul, Bill şi Melinda au specificat faptul că au crescut împreună trei copii minunaţi, de care sunt foarte mândri.

Aceşti tineri care vor primi o parte din averea Gates au crescut până la 14 ani fără telefon mobil, au fost educaţi în spirit religios şi ajută la spălatul vaselor în fiecare seară.

Aşadar, ce s-a aflat despre Jennifer, Rory şi Phoebe?

Jennifer Katharine Gates

Este prima născută a familiei şi studentă la Medicină. După ce a absolvit Universitatea Stanford în 2018 cu o diplomă de licenţă în biologie umană, ea urmează acum cursuri la Universitatea din New York.

Cândva a declarat: ”M-am născut privilegiată şi vreau să folosesc această oportunitate pentru a face ce îmi place şi, sper, pentru a ajuta să fac lumea un loc mai bun.”

Jennifer adoră caii, să călătorească şi să citească.

În ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă, ea are o relaţie de trei ani cu călăreţul născut în Egipt, dar născut în Chicago şi crescut în Kuweit, Nayel Nassar, pe care l-a cunoscut la prestigioasa Universitate Stanford din California. Anul trecut, ambii şi-au anunţat logodna pe Instagram. „Eşti o persoană unică. Simt că plutesc, de vreme ce m-ai surprins în cel mai semnificativ loc al uneia dintre multele noastre pasiuni comune. Abia aştept să ne petrecem restul vieţii învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună . Da, de un milion de ori da”, a scris atunci Jennifer, sugerând că vor ajunge în curând la altar.

4 jenn png png

Jennifer a speculat şi controversa în care este implicat tatăl său în ceea ce priveşte vaccinarea anti-COVID, iar ea a glumit când s-a vaccinat: ”Dacă ar fi existat cipuri, mi-ar fi plăcut să-mi implantez în creier geniul tatălui meu, aş vrea ca ARN mesager să aibă această putere.”

5 jenn2 png png

Rory John Gates

Este al doilea copil al familiei. A crescut pe domeniul de 127 de milioane de dolari din Washington. O reşedinţă imensă care are 24 de băi, un garaj pentru 23 de maşini şi o plajă cu nisip importat din Caraibe.

6 rory png png

A urmat şcoala Lakeside din Seattle, aceeaşi şcoală la care a fost şi tatăl său şi, în prezent, studiază Dreptul la Universitatea din Chicago. El se remarcă ca fervent apărător al drepturilor femeilor , aşa cum a mărturisit şi mama sa, într-un articol pentru revista „Time”.

”Rory e plin de compasiune şi curios”, l-a descris Melinda. ”Este inteligent, cult, informat, pasionat. Este un fiu şi un frate bun. A moştenit dragostea obsesivă a familiei pentru puzzle-uri.”

Rory este discret şi se speculează în presă că va lua drumul acţiunilor caritabile începute de tatăl său.

Deşi tatăl său şi-a bazat cariera pe tehnologie, atât Rory, cât şi surorile sale şi-au trăit cea mai mare parte a vieţii fără ecrane. Într-un articol din 2018 din „The Times”, scriitoarea Alice Thomson spunea despre Gates: „Copiii lor nu au smartphone-uri şi folosesc doar un computer în bucătărie”.

Phoebe Adele Gates

Mezina familiei locuieşte cu părinţii ei în Seattle. Pasionată de muzică şi dans, ea a studiat la Şcoala de balet Lincoln Center for the Performing Arts din New York şi la prestigioasa Şcoală Juilliard, care numără printre foştii elevi pe Robin Williams şi Adam Driver.

3 gates png png

A moştenit dragostea de lectură a tatălui său. Deşi a fost inclusă pe lista celor mai influenţi copii din lume, părinţii au spus deja că fiecare dintre copii va primi la moştenire ”doar” câteva zeci de milioane de dolari.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE