Cine sunt cuplurile de la „Insula iubirii“ 2019? Antena 1 a făcut anunţul oficial!

22 aprilie, 2019
1 aurel si diana 2 jpg jpeg

„Insula iubirii“ îi primeşte din nou, începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, pe curajoşii pregătiţi să plece pe drumul cunoaşterii, ştiind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener.

În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine şi cele mai seducãtoare ispite feminine aşteaptă însă să demaşte în cel de-al cincilea sezon ceea ce concurenţii ascund adânc în minte şi în suflet!

Din 1.500 de cupluri atent analizate şi confruntate cu riscurile la care îşi supun relaţia, în cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, au fost alese patru cupluri cu poveşti de viaţă spectaculoase, cu relaţii sudate, cu problematici inedite, şi cu mize însemnate! Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neştiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu braţele deschise, dornică să îi cunoască!

Teodora (34 de ani) şi Eusebiu (37 de ani) au o relaţie de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon şi au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susţin că au încredere unul în celălalt, dar îşi doresc să vadă adevărata faţă a celuilalt. Lipsa geloziei în cuplu este principalul atu al celor doi, motivul fiind faptul că dragostea lor este una cerebrală. „Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu, cei doi lăsând să se înţeleagă că ar avea un parteneriat care le satisface nevoile primare şi care se bazează pe valori comune. „Dacă până la vârsta aceasta nu a reuşit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, mai spune Eusebiu.

5 teodora si eusebiu 2 jpg jpeg

Denisa (21 de ani) şi Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani şi se gândesc deja la următorul pas în relaţia lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind şi primul iubit al tinerei. „Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insulă. De partea cealaltă, Adrian mărturiseşte că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică şi şi-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi şi dorinţe, aşa că a făcut inscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl deturneze din relaţia lor.

3 denisa si adrian 2 jpg jpeg

Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturiseşte că acesta este bărbatul vieţii ei. „Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorinţele partenerului său. „Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susţine Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

4 geanina si costas 1 jpg jpeg

În plus, „Insula Iubirii“ va întâmpina în Thailanda şi un cuplu neaşteptat! În urmă cu un an, Aurel şi Diana se aflau în aceeaşi ipostază, dar la braţul altor parteneri, şi au trăit apoi experienţe intense pe „Insula Iubirii“. Amândoi au trădat şi au abandonat persoanele alături de care au venit şi au trăit experienţe intense în braţele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

„Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, şi-a exprimat Diana temerile. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemaţi pe „Insula Iubirii“ pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunţă. Cu un atu în faţa celorlalţi concurenţi, cei doi s-au arătat mult mai reţinuţi în declaraţii. „Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja ştiu ce o să facă”, a recunoscut Aurel. 

Diana şi Aurel au reuşit să atragă atenţia celorlalţi concurenţi încă din primele clipe şi au iscat reacţii puternice şi chiar răutăcioase. „Au venit îmbrăcaţi ca boschetarii, în trening”, a spus una dintre concurente imediat ce i-a văzut. Dincolo de aparenţe, cei doi tineri mărturisesc însă că îşi doresc, la fel ca şi celelalte cupluri, să afle dacă sunt potriviţi unul pentru celălalt, în ciuda a ceea ce spun cei din jur. „Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, au spus aceştia.



Recente pe Ok! Magazine

Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg