Cine sunt frumoasele din cele mai fierbinţi videoclipuri?

9 mai, 2017
Zuleyka deschidere jpeg

Sunt unele dintre cele mai de succes videoclipuri – iar asta nu doar datorită melodiilor devenite hituri, ci şi graţie femeilor care ne încântă privirea în ele. Iată-le pe şapte dintre cele mai hot vedete din clipuri - şi nu ne referim aici la nume cunoscute, precum Gigi Hadid, în „How deep is your love?”, sau Emily Ratajkowski, în “Blurred Lines”… Ci femei din rândul doi al celebrităţii: frumuseţi cunoscute în domeniul lor, dar necunoscute marelui public. Voluptuoase sau trase prin inel, le-am ales pentru toate gusturile…

 # Luis Fonsi – Despacito

image image image

Cine este femeia superbă din clipul momentului, cea care-l "chinuie" pe Luis Fonso cu frumuseţea ei? Ei bine, a fost Miss Universe în 2006, are 29 de ani şi o cheamă Zuleyka Rivera. Dacă am spus Miss Universe, deja totul e limpede. Dar focoasa portoricană este şi o excelentă dansatoare. Zuleyka a apărut în diverse seriale de televiziune pentru principalele canale TV spaniole, Telemundo şi Univision. A avut propriul show TV, “La Revista de Zuleyka”, până în toamna lui 2015. Şi şi-a lansat propria linie de haine.

# Bruno Mars – Just the way you are

image image image

În versurile acestei piese, Bruno Mars îi spune unei femei că o place exact aşa cum e… Credem şi noi că “exact aşa”, de vreme ce-i cântă unei splendide actriţe australiene cu origini peruviene. Este vorba despre Nathalie Kelley. Fanii seriei "Fast and Furious" s-ar putea s-o repereze din rolul Neelei, din pelicula din 2006, “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”. La fel de bine şi fanii “The Vampire Diaries” ar trebui s-o ştie din rolul lui Sybil. Serialul i l-a adus în viaţa sa pe colegul Zach Roerig (care-l interpretează pe Matt Donovan în această producţie), cu care are o relaţie de anul trecut din noiembrie. Născută în Lima (Peru), Nathalie are mamă peruană şi tată argentinian – un mix de origini despre care n-a apucat să cunoască foarte multe în copilărie, la doi ani mutându-se cu familia la Sydney.

# Kanye West – Fade

image image image

Vorbim poate despre cel mai fierbinte videoclip din această listă. Unul care sigur le-a dat insomnii unei armate de bărbaţi – şi asta din cauza trupului perfect şi a mişcărilor înnebunitoare pe care… Teyana Taylor le face. Kanye a ştiut ce să aleagă. Iar insomniile sigur au ajuns până la Kim Kardashian. Dar cine e Teyana cea atât de bine lucrată la sală? În vârstă de 26 de ani, născută în Harlem, Teyana este şi ea artistă (care are contract cu casa de muzică a lui Kanye, desigur!) şi actriţă. Desigur, veţi zice “ce artistă?!”. Dar chiar dacă nu e foarte cunoscută la noi, Teyana a scris nişte piese pentru Chris Brown şi Usher. Deci vorbim despre o multitalentată. Asta deşi în copilărie, părinţii au înscris-o la multe concursuri de talente, dar n-a câştigat niciunul… Teyana este căsătorită cu sportivul NBA Iman Shumpert, cu care are o fiică de un şi jumătate, Iman.

# Ed Sheeran – Shape of You

image image image

Piesa are una dintre cele mai cool poveşti de iubire în videoclip – iar fata de care se îndrăgosteşte Ed în acest filmuleţ este interpretată de modelul şi dansatoarea americană Jennie Pegouskie, absolut fermecătoare cu aerul ei exotic. De menţionat din CV-ul este că a fost ca dansatoare în turneu alături de Macklemore & Ryan Lewis. Şi culmea este că pentru clipul lui Ed Sheeran, “Shape of You”, filmat Seattle (unde ea îşi are reşedinţa), Jennie fusese iniţial angajată ca asistentă de producţie. Iar printre altele, treaba ei era să-l ajute pe regizorul Jason Koenig să găsească o fată sexy pentru clip. Totul s-a schimbat când Sheeran şi regizorul au văzut cum Jennie îi dădea indicaţii uneia dintre fetele care concura pentru acest rol…

# Enrique Iglesias – Bailando

image image image

Frumoasa din clipul lui Enrique este model, dansatoare şi actriţă aspirantă – numele ei: Ana Karla Suarez. Născută pe 7 iulie 1995 în Havana, Cuba, Ana a început să ia lecţii de balet încă de la vârsta de 4 ani. Pe la 8-9 ani, a descoperit că cel mai mult îi place flamenco, în care s-a şi specializat, începând să apară în diverse spectacole la ‘Gran Teatro de La Habana’. Curând, a intrat în rândurile Baletului Lizt Alfonso, la care s-a şi apelat pentru coregrafia clipului “Bailando”… Şi iată cum Ana s-a văzut catapultată în cel mai de succes clip latino, fiind poreclită Cenuşăreasa Cubaneză.

# Trey Songz – Na Na

Jazzma e apreciată pentru talia sa.

Massy e o antrenoare de succes.

Rosa are formele voluptuoase din clip...

Rosa se iubeşte cu French Montana.

Acest clip incendiar le are ca protagoniste pe câteva dintre reginele de culoare ale Instagramului:  Massy Arias, Rosa Acosta şi Jazzma. Născută în Republica Dominicană, Massy s-a mutat la 14 ani în America, în prezent locuind în Los Angeles, acolo unde este un antrenor personal de fitness care se bucură de mult succes. În vârstă de 33 de ani, model, dansatoare şi vedetă într-un reality show american numit Love & Hip Hop: Hollywood, Rosa este iubita artistului hip hop French Montana. Născută pe 28 august 1989 în Miami, Jazzma este un model de succes, mai ales datorită taliei sale de Barbie. Şi tot ea este cea care în 2013 a fost văzută în compania lui Vladimir Doronin, pe vremea când acesta era official cu Naomi Campbel… Ouch!

# Justin Bieber – What Do You Mean

image image image

Pentru final, am păstrat cireaşa de pe tort: moldoveanca noastră din Basarabia, modelul Xenia Deli, în vârstă de 27 de ani, despre care s-a şi spus că a flirtat de-a binelea cu Justin, după ce au fost văzuţi în 2015 ţinându-se de mână într-un club din Los Angeles. „Agenţia mea m-a dus la această audiţie pentru videoclip, însă nu ştiam despre cine este vorba. Când am ajuns acolo, mai erau alte zece fete şi m-am gândit că nu voi obţine niciodată rolul, deşi mi-l doream extrem de mult. Când producătorul mi-a spus că este vorba despre Justin Bieber am fost foarte încântantă“, a declarat Xenia Delia într-un interviu pentru „Harper’s Bazaar“.„Se căutau fete care ştiau să joace, aşa că, în timpul audiţiilor, a trebuit să mimăm diverse emoţii: fericire, durere, seducţie – a trebuit să arătăm tot. Noaptea, agentul meu m-a sunat şi mi-a spus că am fost aleasă. Filmările au început peste două zile. A trebuit să mă pregătesc psihic, am avut foarte multe emoţii… „Am filmat mai întâi scena în care eu eram întinsă pe pat, iar el cânta – am făcut asta destul de mult timp. În pauze am vorbit încercând să aflăm cât mai multe unul despre celălalt, aşa că n-a fost prea ciudat când a venit momentul să ne facem de cap. Numai că a trebuit să tot exersăm. Am filmat din mai multe unghiuri diferite, de foarte multe ori. Şi da, Justin Bieber sărută foarte bine“. Ok, am aflat ce voiam să ştim… Născută în Tighina (Republica Moldova), Xenia Deli trăieşte de şapte ani în Statele Unite. „Vin dintr-un sătuc din Moldova cu 3.000 de locuitori. Chiar şi Carolina de Sud se simţea pentru mine precum New York sau Los Angeles. Acum mă aflu mereu pe drumuri, între New York şi Los Angeles“.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg