Cine sunt nepoţii lui Liz Taylor şi cu ce se ocupă - unul dintre ei a lucrat ca ospătar!

24 martie, 2021

După moartea ei în urmă cu zece ani, au rămas în urmă patru copii şi o duzină de nepoţi, care continuă munca de la fundaţia caritabilă a actriţei

Cei patru copii i-au fost alături divei în ziua în care a părăsit această lume. Este vorba despre fiii Michael şi Christopher Wilding, rodul căsătoriei lui Liz cu Michael Wilding (Foto jos). Lor li se adaugă fiica Elizabeth Frances Todd, fiica actriţei cu Mike Todd, al treilea soţ al ei, şi Mary Burton, adoptată în 1964, când Liz era căsătorită cu Richard Burton. Cât despre nepoţi, aceştia chiar numeroşi - iar asta şi pentru că Liz a devenit bunică foarte devreme. Primul ei nepot l-a avut când ea avea 39 de ani - astfel că la moartea ei, avea zece nepoţi, ba chiar şi patru strănepoţi.

liz cu michael wilding si fiii michael si christopher gettyimages 2999071 jpg jpeg

Fiul cel mare, Michael (68) are trei copii - Tarquin, Naomi şi Laela Wilding. Naomi are 45 de ani, a studiat moda la Central Saint Martin din Londra şi, într-un interviu a dezvăluit că, în copilărie, îi plăcea să se joace cu hainele bunicii sale. La vârsta de 24 de ani s-a mutat la New York, unde  început cariera de designer. Pe lângă pasiunea pentru modă, Naomi este o mare colecţionară de artă şi, împreună cu partenerul ei, Anthony Cran, fiul artistului canadian Chris Cran, cu care are un fiu, Declan, a lansat o galerie de artă contemporană în 2014. "Nu cred că am asociat-o pe Elizabeth Taylor pe care o ştiam cu vedeta de cinema, pentru mine ea a fost dor bunica mea. Eram foarte apropiaţi şi ea a avut o mare influenţă asupra vieţii mele, mi-a dat încredere, m-a făcut să simt că aş putea face orice vreau". Foto jos, de la stânga la dreapta: Laela, Naomi, Elizabeth Carson şi Tarquin, ultimul din dreapta.

4 liz 1 jpg jpeg

Laela, care are 50 de ani şi este de profesie designer grafician în Portland, Oregon,este una dintre nepoatele cel mai implicate în munca de la fundaţia bunicii pentru lupta împotriva SIDA. Cel mai tânăr nepot, Tarquin, are 31 de ani şi a moştenit pasiunea pentru cinema de la celebra sa bunică. Regizor şi actor, locuieşte în Los Angeles, unde a dezvoltat o carieră profesională discretă. Tarquin este căsătorit de şapte ani cu modelul Kasimira Miller (foto jos).

liz 3 jpg jpeg

Christopher (66), al doilea fiu al lui Liz Taylor, este, de asemenea, dedicat cinematografiei - lucrând ca sunetist şi asistent de producţie. Christopher a adoptat doi copii cu prima soţie, pe Caleb şi Andrew. Ulterior, Christopher s-a recăsătorit cu Margaret Carlton, care lucrează în acelaşi domeniu ca soţul ei. Cei doi au un fiu, Lowell, de 30 de ani, care după absolvirea colegiului Emerson a lucrat ca ospătar într-un cunoscut lanţ american de cafea. 

liz 2 jpg jpeg

De partea cealaltă, Elizabeth Frances Todd (63) nu şi-a cunoscut tatăl niciodată, pentru că acesta a murit într-un accident de avion cu puţin înainte de naşterea ei, lăsând-o pe Liz Taylor pradă unei crunte dureri. Elizabeth Frances i-a dăruit legendarei actriţe doi nepoţi - pe Quinn şi Rhys (foto sus), primul, în vârstă de 35 de ani, fiind actor, dar şi directorul Elizabeth Taylor Trust, care strânge fondurile pentru fundaţia actriţei. Rhys are 30 de ani, este compozitor, cântă la trompetă, a urmat cursurile Şcolii Steinhardt de la Universitatea din New York şi predă muzica la mai multe şcoli din Big Apple.

Maria Burton, fiica adoptată, are 59 de ani, este mama lui Elizabeth Carson, care a petrecut mult timp cu bunica ei în copilărie şi care acum lucrează pentru Departamentul de Protecţie a Copilului din Manhattan, fiind, de asemenea, ambasador al Fundaţiei SIDA Elizabeth Taylor.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg