Cine vine la Oscaruri cu mama?

28 februarie, 2014
fotor0228121835 jpeg

Sunt cei mai bine cotaţi actori de la Hollywood, unde mai pui că sunt în fruntea clasamentelor celor mai sexy bărbaţi din Cetatea Filmului. Şi, totuşi, la gala Premiilor Academiei Americane de Film de duminică, vor fi însoţiţi de mamele lor.

Sunt cei mai bine cotaţi actori de la Hollywood, unde mai pui că sunt în fruntea clasamentelor celor mai sexy bărbaţi din Cetatea Filmului. Şi, totuşi, la gala Premiilor Academiei Americane de Film de duminică, vor fi însoţiţi de mamele lor.

Actorii Michael Fassbender, Bradley Cooper şi Jared Leto îşi vor abandona iubitele pentru o seară şi vor merge însoţiţi de mamele lor la gala de decernare a premiilor Oscar 2014, care va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles.

image

Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani, nominalizat la premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar", pentru evoluţia sa din drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave“, şi-a invitat de fapt ambii părinţi la gală, iar aceştia vor veni cu avionul din Irlanda.

„Părinţii lui Michael au plecat din comitatul Kerry din Irlanda şi sunt în drum spre Los Angeles“, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

„El are de câteva luni o relaţie cu modelul Mădălina Ghenea, dar nu va merge pe covorul roşu alături de ea“, a adăugat aceeaşi sursă.

Iubita actorului

, Suki Waterhouse, nu va fi nici ea prezentă pe covorul roşu de la gala de decernare a premiilor Oscar, însă se va întâlni după eveniment cu iubitul ei celebru, care va veni la ceremonie însoţit de mama sa. Bradley Cooper este nominalizat la Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar“, pentru interpretarea sa din filmul „Ţeapă în stil american/ American Hustle“.

, nominalizat la aceeaşi categorie pentru evoluţia sa din „Dallas Buyers Club“, în care a jucat rolul unui transsexual diagnosticat cu HIV, va veni la gala Oscarurilor însoţit de mama lui, Constance, pe care a invitat-o la eveniment prin intermediul unei conferinţe telefonice video, în această săptămână.

Leto, în vârstă de 42 de ani, a spus că are succes în industria de divertisment datorită mamei sale şi că prezenţa ei pe covorul roşu la această gală reprezintă felul prin care el doreşte să îi mulţumească.

„Ne-am născut foarte săraci şi am crescut în condiţii foarte umile. Mama mea a dorit întotdeauna ceva mai bun pentru viaţa ei şi pentru copiii ei. A fost o visătoare şi o muncitoare. Cea mai mare lecţie pe care m-a învăţat a fost să visez şi apoi să muncesc pentru ca acel vis să devină realitate. A fost amuzant să o aduc aici. Cel mai bun lucru pe care ţi-l oferă astfel de gale este faptul că ai posibilitatea de a mulţumi oamenilor care cred în tine de atât de mult timp. Aş putea merge la toate aceste gale de premiere şi să-i mulţumesc de fiecare dată mamei mele. E minunată“, a declarat artistul american.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}