Ciprian Ogarcă, câştigătorul Masterchef România 2014, îşi face apariţia la "Imperiul Leilor": "Am venit să-mi cunosc tatăl în afaceri"

10 martie, 2021
6 ciprian ogarca la imperiul leilor 1 jpg jpeg

Miercuri, de la ora 20:30, investitorii revin în Imperiul Leilor pentru a se întâlni cu tinerii antreprenori şi ideilor lor de business. În fiecare săptămână, Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu vor să readucă speranţa în viaţa celor care au o afacere la început de drum şi îşi doresc să reuşească.

În ediţia din această săptămână, leii vor avea parte de propuneri curajoase, dar şi întâlniri cu oameni speciali. Ciprian Ogarcă, Masterchef România 2014, intră în Imperiul Leilor pentru a cere o investiţie în business-ul pe care l-a dezvoltat în ultimii ani: ”Sunt ambasadorul prazului şi Masterchef România 2014. Am venit să vă prezint business-ul meu: Praz Vegas – o pizzerie cu livrări la domiciliu. Alături de mine e directorul general al firmei: Trabantul, prima maşină cu care am livrat; directorul de marketing: trofeul Masterchef 2014; şi talismanul meu norocos - crypto moneda pe care o folosim în Praz Vegas: crypto-prazul. Nouă, în Oltenia, ni se spune că suntem pui de leu, aşa că am vrut să vin în Imperiu ca să-mi cunosc tatăl în afaceri”, le va spune acesta leilor.

4 ciprian ogarca la imperiul leilor 2 jpg jpeg

Propunerea lui de parteneriere le va stârni curiozitatea posibililor investitori, care vor dori să înţeleagă ce are el în plus faţă de alte business-uri similare: ”De ce este specială? E prima pizza românească, creată în Italia, cu tente americane, făcută la mine în Oltenia”, va spune acesta despre ideea lui de a face o pizza în care să introducă praz, cârnaţi, mici, fasole, varză murată sau alte elemente din gastronomia românească.

stanga
dreapta
1 ciprian ogarca la imperiul leilor 5 jpg jpeg
2 ciprian ogarca la imperiul leilor 4 jpg jpeg
3 ciprian ogarca la imperiul leilor 3 jpg jpeg
4 ciprian ogarca la imperiul leilor 2 jpg jpeg
6 ciprian ogarca la imperiul leilor 1 jpg jpeg

”Ciprian, ne-ai prezentat aici o afacere: e varză toată. Pardon, praz!”, îi va spune Dragoş Petrescu după ce va analiza cifrele şi planul de business al pizzeriei. Dacă vreunul dintre lei va vedea potenţial în ideea câştigătorului Masterchef România, dar şi ce sfaturi vor avea leii pentru acesta, vedem miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Tot atunci, Dan Şucu va avea un moment de sinceritate în faţa unui concurent care-i va mărturisi că dincolo de afaceri, planuri şi dezvoltare profesională, lui îi place să trăiască clipa. ”Faptul că ai spus că-ţi place să trăieşti clipa, pentru majoritatea oamenilor este un argument pozitiv. Eu n-am reuşit niciodată! Eu întotdeauna am văzut ce fac mâine, ce fac poimâine, răspoimâine, şi aşa mai departe. Nu e o fericire pentru mine, dar e o fericire pentru firma în care lucrez. Acesta e modul în care am reuşit întotdeauna să fiu mâine mai puternic decât astăzi”, îi va spune leul în mijlocul negocierii.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg