Ciufulită şi cu privirea pierdută. Aşa arăta Britney Spears când a ieşit, de Paşti, din clinica de psihiatrie unde e internată

23 aprilie, 2019
5 gettyimages 597563458 jpg jpeg

Prinţesa Pop a primit permisiunea de-a lua o pauză de la programul intens pe care îl urmează în clinica de psihiatrie în care este internată, pentru a pleca, timp de o zi, în duminica Paştelui, într-o excursie cu iubitul ei.

Sam Asghari a fost cel care i-a luat apărarea iubitei lui atunci când aceasta s-a internat în clinica de psihiatrie în care este şi-n prezent. El a spus lumii întregi cum e nevoie de curaj şi putere, nicidecum de slăbiciune, pentru a face acest pas. Tot el este cel care a vizitat-o pe cântăreaţa de 37 de ani şi i-a fost alături acesteia weekendul care a trecut, în prima ei “evadare” din clinica cu pricina de până acum.

Cu privirea pierdută şi deloc stăpână pe situaţie

5 britney spears and sam asghari jpg jpeg

Asghari a păzit-o pe iubita sa de paparazzi în momentul când amândoi au ieşit împreună din hotelul Montage din Beverly Hills. Prinţesa Pop purta o rochiţă roşie, în stilu-i caracteristic, şi părul complet ciufulit. Mai îngrijorător, însă, este faptul că diva pare că şi-a pierdut din strălucirea pe care o afişa de curând, adică înainte de-a se interna în clinica de psihiatrie.

O sursă a confirmat pentru Page Six că Britney a primit o pauză de mai puţin de 24 de ore şi că n-a fost externată de tot din clinica de psihiatrie. “Excursia” vedetei este, de fapt, prima ei ieşire în public de când a acceptat că are nevoie de ajutor specializat pentru starea ei psihică precară.

Ciufulită şi complet nearanjată

1 britney spears and sam asghari 2 1 jpg jpeg

“Britney are probleme în a accepta şi gestiona problemele medicale pe care le are tatăl ei de câteva luni bune. Ea nu obişnuia să bea şi să consume droguri înainte de-a se interna la Psihiatrie, ci doar îi era foarte greu să-l vadă pe tatăl ei chinuindu-se. S-a internat înainte ca problemele ei emoţionale să devină mai grave”, a dezvăluit un apropiat de-ai lui Spears.

Unde e strălucirea ei de altă dată?

gettyimages 627311020 jpg jpeg

Amănunte nu se cunosc privind programul pe care cei doi iubiţi l-au avut în duminica de Paşti, însă nu putem să nu ne întrebăm care este starea emoţională a divei în acest moment, având în vedere că Brit nu arăta prea bine în imaginile publicate de presa americană. Privirea ei era cam pierdută, iar ea nu părea deloc stăpână pe ea, cum o vedeam şi admiram în concertele ei recente din Las Vegas.

Cei doi iubiţi, în vremurile lor bune

gettyimages 945547158 jpg jpeg

Contactat de presă, un reprezentant de-ai lui Asghari (25) a refuzat să comenteze legat de ziua pe care acesta şi faimoasa lui iubită au petrecut-o împreună weekendul trecut.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg