Ciupitor de sfârcuri sau ţinător profesionist de băuturi? Vedetele angajează oameni pentru cele mai ciudate joburi

9 martie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

S-au obişnuit să nu ridice un deget şi să existe tot timpul cineva în anturajul lor care să le îndeplinească până şi cele mai ciudate dorinţe. Şi atunci când acea persoană lipsea, starurile au ajuns să angajeze personal pentru unele dintre cele mai aberante joburi din lume.

Pink şi Jennifer Lopez au angajat ciupitor de sfârcuri

jlo jpg jpeg

Imediat înainte de-a urca pe scenă, persoana responsabilă cu sfârcurile lui Pink îi dă vedetei exact încrederea de care are nevoie înainte de show. La fel se întâmplă şi în cazul lui JLo, care are – după cum am văzut în videoclipul Jenny from the Block – pe cineva care se asigură că sfârcurile divei sunt întotdeauna la vedere.  

pink jpg jpeg

Lady Gaga avea nevoie de cineva care să o ţină în braţe noaptea

gaga jpg jpeg

În 2013, Jennifer O'Neill, fosta asistentă persoanlă a vedetei, a dat-o în judecată pe Lady Gaga pentru tot timpul petrecut peste program la serviciu şi neplătit. Mai mult de-atât, aceasta a făcut publice tot felul de cereri pe care şefa ei le-a avut de la ea şi care i se păreau deplasate. Una dintre ele era să doarmă lângă cântăreaţă în pat. Se pare că lui Gaga nu-i place să doarmă singură, motiv pentru care o punea pe asistenta ei să-i ţină companie în pat.

Mark Wahlberg are o alarmă umană

mark jpg jpeg

Foarte bine organizat şi punctual, actorul se trezeşte cu noapte-n cap şi nu întârzie niciodată. Iar, ca să se asigure că nu ajunge niciodată târziu unde are treabă, a luat măsuri suplimentare. Adică şi-a angajat un om special ca să-l trezească dimineaţa. Este un asistent personal cu o misiune importantă. O alarmă umană, dacă vreţi.

Rod Stewart are o echipă care îi întunecă încăperea

rod jpg jpeg

Nimic nu e mai important pentru cântăreţ decât să-şi reface bateriile după un somn bun, mai ales la vârsta lui. Şi cum obţine aşa ceva? În primul rând, în încăperea în care e cazat înainte de un spectacol nu trebuie să se strecoare niciun strop de lumină de niciun fel – nici naturală, nici artificială. Şi, ca să se asigure că asta nu se întâmplă niciodată, are propria echipă care se duce înaintea lui în locaţie fix pentru a întuneca încăperea în care va sta Stewart. Şi asta nu înseamnă numai tras jaluzelele, ci şi tras câte o bandă adezivă acolo unde se strecura câte o rază de soare.  

Mariah Carey are om care-i ţine băutura

mariah jpg jpeg

E o divă prin excelenţă, imagine care trebuie menţinută zi de zi, nu? Tocmai de aceea, Mariah şi-a angajat o persoană care să se deplaseze după ea peste tot şi să-i care băutura. Acest lucru a ieşit la iveală în 2008 şi este confirmat chiar de antrenorul ei vocal Carrie Grant, care nu numai că susţine că acea persoană există, dar are la îndemână tot timpul şi un pai, pentru ca Mariah să nu-şi şteargă rujul. “Există o femeie care-i ţine băutura şi paiul. Zboară cu ea prin toată lumea şi numai asta face”, a divulgat Grant.

P. Diddy avea pe cineva care-i ţinea umbrela

astaaaaaaaa jpg jpeg

Dacă tot ai o avere impresionantă şi ţii la imaginea ta, de ce să nu ceri ajutorul când ai nevoie de el, nu? Adică să angajezi pe cineva care să fie ţinătorul tău profesionist de umbrelă. Nu-i nicio glumă, Fonzworth Bentley a avut acest job ani la rând, după care şi-a făcut rost singur de o carieră muzicală şi câteva apariţii TV chiar reuşite.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg