Claudia Pătrăşcanu a câştigat prima bătălie în divorţul de Gabi Bădălău. E vorba despre copiii celor doi

2 decembrie, 2019
1 claudia patrascanu si gabi badalau jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău se află în plin proces de divorţ chiar din luna august a acestui an. Recent, magistraţii au luat o decizie provizorie în dosarul celor doi referitoare la copiii lor, cei doi băieţei pe care îi au, Gabriel şi Nicolas.

Din luna august a acestui an, Claudia Pătrăşcanu a înaintat cererea de divorţ. În urma unor întâmplări, vedeta a publicat pe Facebook un mesaj în care a anunţat despre infidelitatea lui Gabi Bădălău, tatăl copiiilor ei.

Iată că acum, magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au dat o primă decizie. Este vorba despre custodia celor doi băieţi ai lor, Gabriel şi Nicolas. Conform Click, cei doi băieţi vor sta în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekend-uri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale.

Din primele informaţii, Claudiei Pătraşcanu nu i-a fost pe plan această decizie, nu a fost de acord cu  programul.

”Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00. În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00”, au mai decis magistraţii.

În prezent, Claudia Pătrăşcanu locuieşte la Constanţa, în casa mamei sale. Face eforturi considerabile pentru băieţeii ei care cresc pe z ice trece. Tocmai de aceea, cântăreaţa a revenit în muzică.

Artista a pregătit un nou album cu piese speciale pentru fanii ei. Aproape zilnic aceasta merge în studioul de înregistrări alături de echipa sa. Vedeta are şi o trupă alături de care cântă la evenimente private, la nunţi, botezuri sau diverse petreceri.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg