Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău, fostul ei soț

2 august, 2022
clau7 jpg

Claudia Pătrășcanu spune că trăiește în teroare și se plânge de tratamenul la care o supune familia Bădălău. Artista mai spune că nu își mai poate suna copiii atunci când aceștia sunt la tatăl lor.

„Astăzi, familia Bădălau a decis că trebuie să- mi aud copiii doar în prezența lor, le- a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezenta lor îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legatură, atât cu mine, cât și cu bunica maternă, la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m au jignit într- un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitatea de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris Claudia Pătrășcanu pe o rețea de socializare.

clau71 jpg

„O bunica care mă face „zdreanță” și mă da „dr…” de fata cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine, un tata care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire încât nicio vorba urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește, îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea. Doi copii care trăiesc în teroare emoțională. Nu stiu ce se întâmplă cu legile în țara noastră, căci în altă țara, nimeni n- ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranța că nu toată lumea e coruptă și cumpărată. Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să îmi arate degetul obscen, să- mi spună „valea”, li se transmite să- mi spună că sunt urâtă, sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și să rămână la ei. Este peste orice limită și lipsa de inimă sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni”, a mai spus artista.Recente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG