Claudia Pătrăşcanu, mărturisiri zguduitoare despre mariajul cu Bădălău: “Am fost dată afară din casă”

8 octombrie, 2019
1 claudia1 jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu se pregăteşte să îşi încheie la tribunal căsătoria cu Gabi Bădălău. Până atunci, artista iese la rampă cu alte mărturisiri despre mariajul cu cel care i-a fost soţ pentru patru ani. Claudia povesteşte cum a fost nevoită să dispară din casa lui Bădălău în mijlocul nopţii.

„Adevărul este că am fost daţi afară din casă. Împreună cu copiii, am fost dată afară din casă… Am fost daţi afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliţie 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliţie”, a declarat Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

Claudia promite şi alte mărturisiri. "Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut. Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa, pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l respect întotdeauna. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor".  Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg