Claudia P─âtr─â┼čcanu, noua concurent─â de la Survivor Rom├ónia 2021? "M─â g├óndesc serios la propunerea primit─â"

24 februarie, 2021
6 claudia patrascanu la survivor romania 4 jpg jpeg

Claudia P─âtr─â┼čcanu trece printr-o perioad─â mai dificil─â din via┼úa sa, divor┼úul de tat─âl copiilor ei, de Gabi B─âd─âl─âu. O mul┼úime de acuza┼úii ├«┼či aduc unul altuia, procesul ├«nc─â nu s-a ├«ncheiat. ├Än acest timp, c├ónt─ârea┼úa prime┼čte diverse invita┼úii ├«n emisiuni, recent o invita┼úie ├«ntr-un show concurs. 

Claudia P─âtr─â┼čcanu a dezv─âluit c─â a primit o ofert─â din partea Kanal D. O propunere inedit─â i-a fost lansat─â, aceea de a participa la Survivor Rom├ónia 2021! Se ┼čtie c─â noi concuren┼úi vor intra ├«n emisiune. Oare Claudia P─âtr─â┼čcanu va fi printre ace┼čtia? 

├Än mediul online, acolo unde face multe declara┼úii despre via┼úa sa, Claudia P─âtr─â┼čcanu a dezv─âluit c─â se va g├óndi serios la propunerea care i-a fost f─âcut─â: "├Än acest moment m─â g├óndesc serios la propunerea pe care echipa Survivor Rom├ónia mi-au lansat-o. Sunt o mare lupt─âtoare, o fire puternic─â ┼či chiar sportiv─â. Este o mare provocare pentru mine ┼či sunt convins─â c─â voi reu┼či oriunde, oric├ónd. Am doi b─âie┼úi minuna┼úi pentru care mi-a┼č fi dorit s─â fiu acolo anul acesta, ├«ns─â cred c─â niciodat─â nu-i prea t├órziu pentru nimic ┼či sigur ├«mi vor p─âstra locul c├ónd totul se va a┼čeza ├«n via┼úa mea", a transmis aceasta. 

stanga
dreapta
3 claudia patrascanu la survivor romania 2 jpg jpeg
2 claudia patrascanu la survivor romania 3 jpg jpeg
1 claudia patrascanu la survivor romania 4 jpg jpeg
4 claudia patrascanu la survivor romania 1 jpg jpeg
3 patra jpg jpeg

Conform click.ro, se pare c─â artista Claudia P─âtr─â┼čcanu ar urma s─â primeasc─â un onorariu de 20.000 de euro dac─â accept─â propunerea. 

4 claudia patrascanu la survivor romania 1 jpg jpeg

Vedeta se ocup─â acum de copiii ei, dar ┼či de divor┼úul de Gabi B─âd─âl─âu. ├Än paralel, Claudia P─âtr─â┼čcanu se concentreaz─â pe via┼úa sa artistic─â, vrea s─â scoat─â noi piese, dar ┼či pe afacerea cu haine pe care o de┼úine. 

3 patra jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg