Claudia Pătrăşcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău. Cum a bifat împlinirea celor 39 de ani

7 octombrie, 2019
2 patra jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu a împlinit ieri 39 de ani şi a ales să împartă acest moment cu băieţii ei şi cu cea care i-a dat viaţă.

“Astăzi este o zi specială pentru mine, ziua în care ...în urmă cu 39 de ani, mă năşteam să-i văd chipul mamei mele, îi mulţumesc pentru tot ceea ce sunt datorită ei şi pentru realizările mele. Am tot ce îşi poate dori un om pe acest Pământ’’, a scris Claudia pe un cont de socializare.

2 copiii claudiei patrascanu 3 jpg jpeg

Solista încearcă să uite mariajul cu Gabi Bădălău şi să lase în urmă suferinţa trăită. Cei doi îşi vor încheia în curând socotelile şi la tribunal. Până atunci, Claudia face totul pentru a-şi câştiga îndependenţa, iar primul pas e deja bifat. Artista şi-a făcut un cadou la împlinirea celor 39 de ani, a pus pe picioare o afacere, un magazin online cu haine, cu care speră să îşi rotunjească veniturile. Ba mai mult, a ales să promoveze chiar ea, din postura de manechin, produsele ce vor fi comercializate.

5 claudia patrascanu si badalau divort jpg jpeg
stanga
dreapta
5 claudia patrascanu si badalau divort jpg jpeg
2 patra jpg jpeg
4 claudia2 jpg jpeg
2 copiii claudiei patrascanu 3 jpg jpeg
7 clau5 jpg jpeg
8 clau7 jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu crede că, în curând, vor ieşi la suprafaţă informaţii de culise din divorţul pe care se pregăteşte să îl încheie. "Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut. Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa, pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l respect întotdeauna. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor", mărturisea solista, de curând, la TV.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg