Claudia Pătrăşcanu s-a împăcat cu fosta soacră: "Le-am povestit ce-i aşteaptă acolo"

26 octombrie, 2021
4 claudia11 jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu a revenit mai sentimente mai bune. Dacă în privinţa lui Bădău lucrurile sunt deja decise, artista a îngropat securea războiului cu fosta soacră.

„Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieţi şi cam atât. Ţin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ţine de cei mici şi cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relaţie şi o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită şi bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu aşază lucrurile şi am început să comunic cu mama lui foarte bine. E un pas înainte pentru o relaţie civilizată. Eu cred că unul dintre noi toţi trebuia să fie mai înţelept. Trebuia, cumva, să ajungem la un numitor comun. Şi tot femeile că, uite, eu şi soacra mea am ajuns să comunicăm foarte bine pentru binele băieţilor. Deci, tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus!”, a dezvăluit Claudia Pătrăşcanu pentru Cancan.

Copiii au plecat în vacanţă cu Bădălău şi bunicii.

“Abia aştept să se întoarcă băieţii acasă! Bine, abia au plecat şi mă bucur că sunt fericiţi. Le-am povestit ce-i aşteaptă acolo şi le-am zis că am fost şi eu cu tati. Le-am arătat locurile pe unde vor ajunge pentru că s-au dus pe distracţie acolo.

Cred că am făcut pe toată lumea fericită! Mă bucur că pot să fac lucrul acesta, să-i fac fericiţi şi pe bunici şi pe Gabi l-am făcut fericit, că poate merge cu copiii într-o vacanţă. Dacă ei sunt fericiţi, şi eu sunt fericită!”Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg