Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună la ziua fiului lor cel mic. Nicolas a împlinit 4 ani

25 ianuarie, 2021
7 claudia patrascanu si gabi badalau copii 5 jpg jpeg

Copiii îi aduc împreună pe Claudia Pătrăşcanu şi pe Gabi Bădălău. Chiar dacă sunt în divorţ, cei doi s-au revăzut la petrecerea fiului lor cel mic. Cum s-au comportat unul faţă de altul?

De aproximativ doi ani de zile, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău sunt în divorţ. Iniţial, cei doi plănuiau să divorţeze la notar, au mers şi la un mediator ca să stabilească termenii şi bunurile pe care le împart la separare. Se pare că nu s-au înţeles şi au ajuns la proces. Andreea Bănică este martorul Claudiei Pătrăşcanu, ea ştie cum Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia cu tot cu copii. 

Divorţul e departe de a se pronunţa, cei doi părinţi nu au căzut de comun acord. Claudia Pătrăşcanu îşi doreşte o pensie lunară de 3.000 de euro pentru copiii ei până la vârsta de 21 de ani, dar şi banii pe care îi obţinea din concerte pe timpul căsătoriei. Spune că familia soţului îi lua pe toţi. De partea cealaltă, Gabi Bădălău susţine că băieţii lui vor avea parte de o creştere mai bună, de condiţii mai bune, de o educaţie aleasă alături de el şi de familia lui. 

Cei doi s-au revăzut acum câteva zile la judecătorie, dar şi în weekend, la ziua fiului lor. Băieţelul lor cel mic a împlinit patru ani, iar Claudia Pătrăşcanu i-a organizat o petrecere la munte, la Predeal. Micuţul a avut tort, a suflat în lumânări! Alături de el au fost ambii părinţi. Se pare că de dragul băieţeilor, cei doi se pot înţelege, par o adevărată familie. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu chiar au făcut poze alături de copiii lor, iar apoi le-au încărcat pe reţelele de socializare. Andreea Bănică a reacţionat: "Iubire mica la multi ani 🎈🎉🎁🎊🧸💙 Sa ai parte de fericire, bucurii, iubire, prieteni buni si o mama linistita"

Mulţi au crezut că cei doi s-au împăcat, dar Claudia Pătrăşcanu a ţinut să specifice pe Instagram: "Va multumesc pentru gândurile frumoase şi pentru urari. Va imbratisez şi ptr a nu da curs discuţiilor..... astăzi,ne am reunit doar pentru aniversarea lui Nicolas."

Priviţi imagini în galeria foto!

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg