Claudia Pavel a pierdut 5 kg, într-o săptămână. Cum a reuşit?

7 iunie, 2016
DSC 0003 jpeg

Vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul într-o superbă vacanţă în Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere şi a învăţat cum să aibă un stil de viaţă sănătos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a şi relaxat într-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa şi Amara Dolce Vita Luxury, toate având oferte de all inclusive, locurile în care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasă şi a făcut şi yoga. Acolo, artista şi-a deblocat mintea, aducând un echilibru în viaţa sa.

Claudia Pavel

 Cesur Durak, specialist în detoxifiere, a înfiinţat prima agenţie cu exclusivitate în programele de acest fel din România. La început, acestea au fost realizate la Sianji Wellbeing din Bodrum, al cărui reprezentant exclusiv este, însă odată cu creşterea solicitarilor şi avântul luat de această iniţiativă, în portofoliul agenţiei Bonus Travel a intrat şi centrul The LıfeCo din Antalya. În prezent, Cesur Durak Şi agenţia sa, Bonus Travel, au devenit un adevărat fenomen pe piaţa autohtonă, iar până acum, multe personalităţi au apelat la el: Oana Turcu şi soţul ei, Cristi Brancu, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Cătălin Botezatu şi mulţi alţii. Se pare că Cesur Durak va deveni în curând la fel de celebru în ţară ca şi conaţionalul său, Dr Oz dın Amerıca.

image

"O cură de detoxifiere într-un loc exotic şi plin de vegetaţie luxuriantă" (Claudia Pavel)

"A fost o experienţă minunată pe care vreau să o mai repet alături de prietenii de la agenţia de turism Bonus Travel. A fost o reconectare cu mine însămi şi cu un stil de viaţă sănătos, deoarece sănătatea este cea mai de preţ avuţie.

image

Există etape ale vieţii în care avem nevoie de momente de linişte pentru a avea grijă de noi atât fizic, cât şi la nivel spiritual. Aşadar, recomand tuturor mămicilor şi nu numai, să încerce o cură de detoxifiere într-un loc exotic şi plin de vegetaţie luxuriantă ca The LıfeCo din Antalya. După o săptămână de detoxifiere şi relaxare total am realizat că am slăbit aproximativ 5 kg", a declarat Claudia Pavel.

image

La centrul The LifeCo Antalya, Claudia Pavel a urmat programul Master Detox, ce se desfăsoară pe o perioadă între 4 şi 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe şi legume. Pe parcursul acestui program, vedeta a servit diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice şi alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar şi cantităţi nelimitate de ceaiuri din plante şi supe de legume. Tot acolo, aceasta a beneficiat şi de tehnicile de respiraţie, cursuri de yoga, saună, masaj, curăţarea colonului şi a pielii. Rezultatele s-au observat în cel mai scurt timp, printr-o bună funcţionare a organelor interne şi o piele cu aspect întinerit şi strălucitor.

image

Despre Bonus Travel

Bonus Travel este o agenţie de turism dinamică, având ca principale activităţi consilierea în domeniul turismului şi oferirea de servicii şi produse turistice menite să satisfacă cele mai variate gusturi în materie de turism. Datorită promptitudinii şi eficienţei cu care răspund solicitărilor, au devenit un partener de încredere pentru clienţi şi colaboratori, dând dovadă de flexibilitate în relaţiile cu aceştia. Serviciile Bonus Travel au la bază orientarea permanentă spre client prin ofertarea unei game variate de produse şi servicii turistice la tarife optime, identificate împreună cu clienţii lor, în baza ofertelor furnizate de partenerii acestora.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg