Claudia Pavel, atac la Cătălin Moroşanu: "Una îi spală chiloţii, alta îl scarpină după cap"

28 februarie, 2019
1 catalin morosanu claudia pavel ferma jpg jpeg

Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns scandalurile de până acum din "Ferma" cu Brigitte Năstase şi cu Jorge, Cream şi-a făcut un nou duşman în reality show-ul de la Pro TV.

Încă de la debutul show-ului de supravieţuire "Ferma", n-a fost linişte în casa concurenţilor. Fie s-au certat pe mâncare, fie pe împărţirea atribuţiilor ori pe taberele create. După scandalurile pe care le-a purtat cu Brigitte Năstase şi cu George Papagheorghe (Jorge), Claudia Pavel (Cream) atacă dur un alt concurent: pe Cătălin Moroşanu. Şi asta în săptămâna în care luptătorul K1 a fost ales "fermier".

Nemulţumită că a fost pusă la treabă la bucătărie cu rivala sa, Brigitte Năstase, deranjată de discuţiile în care este arătată cu degetul pentru că n-ar munci la fel de mult ca ceilalţi concurenţi, dar mai ales de nominalizarea sa la duel, Claudia Pavel a răbufnit.

"Mă aşteptam, ştiam deja că eu voi fi aleasă la duel, pentru că fermierul nostru şef este lipsit de imaginaţie şi previzibil. Ştiam că mă va alege pe mine la duel şi eu personal cred că minte, pentru că din prima secundă în care am ajuns în fermă el împreună cu Jorge şi cu prietenii lui au vrut să mă scoată din Fermă."

Moroşanu s-a apărat la testimoniale: "Ce treabă are Jorge în toată povestea asta? Am eu vreo chestie? Eu nu duc războaiele altora. Eu sunt aici, în fermă. Aici se munceşte, fraţilor, da?"

"Eu nu consider că există nicio poliţă de plătit, că eu nu i-am făcut nimic acestui om şi nici prietenilor lui. Pur şi simplu, ei s-au poziţionat împotriva mea din prima zi în fermă", a spus Claudia la aflarea nominalizării.

Moroşanu a simţit că trebuie să-şi argumenteze alegerea: "Haide să fac o analiză: te trezeşti ultima de fiecare dată. După ce te trezeşti, stai jumătate de oră la baie şi încă o oră te machiezi. Eu mi-am băut cafeaua în timp ce mi-am făcut treaba afară, spre deosebire de tine.  Cât timp te mai întinzi tu, eu mă duc să dau mâncare la vacă şi mulg vaca. De la bun început, de când ai venit în fermă, nu ai muncit. Şi când dădeai zăpada, parcă dădeai aşa..."

"Asta e părerea ta şi în continuare minţi, ca să-ţi susţii punctul de vedere!", i-a replicat Claudia Pavel, completând la testimoniale că "e o lipsă totală de bărbăţie. Adică tu, ditamai luptătorul, să te iei de o femeie că nu munceşte, când alelalte două una te scarpină la c***e, iar alta îţi spală chiloţii şi te pupă în c** toată ziua şi stau la bucătărie de nu fac nimic!".

"Am muncit cot la cot cu toată lumea. M-am trezit de dimineaţă, mi-am făcut treaba, n-am stat să-mi pierd timpul la cafea şi nici măcar la ceai. De machiat, toate fetele din casă se machiază. Am deszăpezit cu mâna distrusă, am cărat roaba cu mâna distrusă, am făcut treabă cu mâna distrusă şi nu m-am plâns niciodată. Cât timp am fost fermier şef, am fost ca o servitoare, pentru că Jorge a stat şi a citit în sufragerie", a mai subliniat ea. "Dacă aia fi bărbat adevărat..."

"Eu sunt bărbat şi crede-mă că am c*****e până jos, dacă vrei pe bărbăţie!", a explodat Moroşanu.

Continuarea explozivă o găsiţi în înregistrarea de mai jos:Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg