Claudia Pavel (Cream), despre motivul despărţirii de iubitul ei american

17 iunie, 2015
11228049 10154290237177228 4088394866575727930 n jpeg

Cântăreaţa a trăit o poveste de dragoste intensă cu tatăl copilului ei, americanul Jeremy Lewis. De curând însă, a ieşit la iveală faptul că artista este în proces de custodie cu fostul logodnic pentru Noah, băieţelul lor de doi ani.

Cântăreaţa a trăit o poveste de dragoste intensă cu tatăl copilului ei, americanul Jeremy Lewis. De curând însă, a ieşit la iveală faptul că artista este în proces de custodie cu fostul logodnic pentru Noah, băieţelul lor de doi ani.

Când toţi aşteptau nunta, Claudia Pavel a anunţat despărţirea. Povestea de iubire dintre ea şi baschetbalistul american Jeremy Lewis a ajuns la final. Vedeta a dezvăluit care a fost motivul despărţirii lor.

„Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru noi. Eu sunt bine acum. Crede-mă că dacă ar mai fi existat o şansă să fim împreună m-aş fi dus acolo cu copilul meu. Nu s-a băgat nimeni între noi. Lucrurile au mers până într-acolo până nu s-a mai putut“, a mărturisit Claudia Pavel în emisiunea „Agentul VIP“.

image

„Copilul vorbeşte şi română şi engleză, are dublă cetăţenie. Există un proces pentru custodia copilului. Vreau să pun capul pe pernă liniştită. Am stat doi ani de zile cu copilul meu, l-am alăptat aproape doi ani. Este liber să-şi vadă copilul când vrea el. Am evoluat diferit. Eu am devenit mamă cu totul, m-am dedicat întru totul. Taţii devin taţi mai încolo. Unii sunt norocoşi, iar alţii se îndepărtează“, i-a mai spus cântăreaţa lui Cristian Brancu.

Citeşte şi:

Exclusiv! Primele poze cu Claudia Pavel şi fiul ei, Noah

„Nu-l învinuiesc pentru absolut nimic. Nu e vina lui, ci eu am avut alte aşteptări de la el. Viaţa mea a apărut când copilul meu s-a născut. A fost cea mai mare iubire a mea, a fost prima dată când m-am îndrăgostit cu adevărat. Nu am un tipar fizic. În general, trebuie să fie înalt“, a declarat Claudia la Antena Stars.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg