Claudia Pavel se judecă pentru custodia fiului ei

10 septembrie, 2015
Claudia Pavel Cream jpeg
image

Din păcate pentru Cream, visul frumos trăit alături de americanul Jeremy s-a sfârşit. Acum, cei doi se bat la tribunal pentru custodia copilului lor.

Deşi se logodise cu Jeremy şi toată lumea se aştepta s-o vadă îmbrăcând rochia de mireasă, Claudia Pavel a anunţat că nu mai este împreună cu iubitul ei american şi că-şi va creşte singură băiatul, pe micuţul Noah, în vârstă de doi ani. De altfel, astăzi a avut înfăţişare la tribunal, unde speră să obţină custodia fiului ei.

image

„Mulţi mă întreabă dacă îmi este dor de America. Ei bine, nu sunt deloc nostalgică, dimpotrivă, mă simt binecuvantată cu copilul meu şi mă bucur că viaţa mi-a dat o şansă să o iau de la capăt, aici, în ţară. În acest moment, am intentat şi un proces de custodie în România pentru băieţelul meu şi al lui Jeremy, tocmai pentru a rezolva situaţia cu formalităţile autohtone. Procesul este pe rol încă din ianuarie şi cred că va dura destul mult, pentru că posibilităţile de comunicare cu fostul logodnic sunt limitate, din pricina distanţei”, a declarat Cream, în exclusivitate, pentru WowBiz.ro.

Cântareaţa susţine că toate demersurile juridice s-au desfăşurat normal, fără divergenţe.

„Nu există un scandal, ci acest proces pe care l-am demarat, repet, doar pentru a se stabili legal custodia lui Noah. Vreau să pun capul pe pernă liniştită şi să ştiu că băiatul este doar al meu pentru totdeauna. Nu am nevoie de nimic de la nimeni, sunt o mamă responsabilă, îmi pot creşte singură copilul, muncesc, am concerte şi sunt liniştită din punct de vedere financiar“, a mai spus Claudia.

De altfel, Jeremy îl sună constant pe fiul său şi chiar a venit, recent, în ţară să-l vadă. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg