Claudia Vasile va face parte din distribuţia serialului Adela

21 ianuarie, 2022
4 claudia vasile 1 jpg jpeg

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, serialul Adela îşi continuă povestea cu un nou capitol.

Noi personaje-cheie îşi vor face apariţia pentru a complica şi mai mult acţiunea. Astfel, Claudia Vasile se va alătura distribuţiei serialului Adela, iar acţiunile şi dezvăluirile acesteia vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

   Raluca Iftimie este fiica senatorului Alexandru Iftimie, personaj pe care l-am putut revedea în ultimele episoade ale sezonului trecut, la Antena 1 şi a cărui acţiune a schimbat dramatic povestea. O fire sensibilă şi uşor naivă, Raluca a suferit enorm din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu), cu care a rămas însărcinată în urma unui viol, la o vârstă fragedă. Disperată, Raluca a recurs la o întrerupere de sarcină, din cauza căreia a ajuns în stare gravă la spital, aflându-se la un pas de moarte. De atunci, Raluca suferă de depresie cronică şi a devenit o persoană anti-socială. O nouă relaţie care se întrevede la orizont îi va schimba însă viaţa în mai bine.

„Raluca este un personaj care reuşeşte să îşi păstreze bunătatea si integritatea, deşi nu a avut o viaţă uşoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să îşi piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veţi cunoaşte la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieşi la lumină”, a declarat Claudia Vasile, care a mai completat: „Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care ştie să îşi păstreze eleganţa. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul şi abia aştept să o cunoaşteţi!”.

 Despre experienţa sa pe platoul de filmare de la Adela, actriţa dezvăluie: „Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunaţi din echipă care m-au primit cu braţele deschise”.

Cine este persoana care o va ajuta pe Raluca să îşi recapete încrederea în ea şi în ceilalţi, vom afla urmărind cel mai nou sezon al serialului Adela, ce va avea premiera pe 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru