Claudia Vasile va face parte din distribuţia serialului Adela

21 ianuarie, 2022
4 claudia vasile 1 jpg jpeg

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, serialul Adela îşi continuă povestea cu un nou capitol.

Noi personaje-cheie îşi vor face apariţia pentru a complica şi mai mult acţiunea. Astfel, Claudia Vasile se va alătura distribuţiei serialului Adela, iar acţiunile şi dezvăluirile acesteia vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

   Raluca Iftimie este fiica senatorului Alexandru Iftimie, personaj pe care l-am putut revedea în ultimele episoade ale sezonului trecut, la Antena 1 şi a cărui acţiune a schimbat dramatic povestea. O fire sensibilă şi uşor naivă, Raluca a suferit enorm din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu), cu care a rămas însărcinată în urma unui viol, la o vârstă fragedă. Disperată, Raluca a recurs la o întrerupere de sarcină, din cauza căreia a ajuns în stare gravă la spital, aflându-se la un pas de moarte. De atunci, Raluca suferă de depresie cronică şi a devenit o persoană anti-socială. O nouă relaţie care se întrevede la orizont îi va schimba însă viaţa în mai bine.

stanga
dreapta
1 claudia vasile 1 jpg jpeg
2 claudia vasile 2 jpg jpeg
3 claudia vasile 4 jpg jpeg

„Raluca este un personaj care reuşeşte să îşi păstreze bunătatea si integritatea, deşi nu a avut o viaţă uşoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să îşi piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veţi cunoaşte la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieşi la lumină”, a declarat Claudia Vasile, care a mai completat: „Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care ştie să îşi păstreze eleganţa. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul şi abia aştept să o cunoaşteţi!”.

 Despre experienţa sa pe platoul de filmare de la Adela, actriţa dezvăluie: „Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunaţi din echipă care m-au primit cu braţele deschise”.

Cine este persoana care o va ajuta pe Raluca să îşi recapete încrederea în ea şi în ceilalţi, vom afla urmărind cel mai nou sezon al serialului Adela, ce va avea premiera pe 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg