Claudiu Bleonţ a semnat trei certificate de divorţ. Actorul, la 60 de ani, are o fetiţă de doar 6 ani cu a patra soţie

10 iunie, 2020
7 claudiu bleont 1 jpg jpeg

Poate mulţi nu ştiu povestea impresionantă de viaţă a lui Claudiu Bleonţ. Actorul e renumit pentru rolurile pe care le-a interpretat. Publicul nu ştie povestea sa dincolo de cortină, cu cine a fost căsătorit, cu cine s-a iubit şi faptul că a devenit tată la 54 de ani. 

După cum a recunoscut chiar el, Claudiu Bleonţ (60 de ani) a trecut prin mai multe mariaje, patru la număr. Se ştie deja că în anul în care a divorţat de prima lui soţie, Irina Tapalagă, s-a căsătorit cu cea de-a doua, Beatrice Rancea, iar când s-a despărţit de aceasta a mers la starea civilă, în acelaşi an, cu Andra Negulescu. De aceasta a divorţat în ianuarie 2013, după 12 ani de căsnicie.

Celebrul actor făcea atunci declaraţii: "Am divorţat în ianuarie, la notar, discret. Pe parcursul relaţiei am epuizat totare condiţiile de a ne împlini. Momentele de divorţ prin care am trecut mi le asum, eu am acceptat, dar eu le-am provocat în adânc. Am decis de comun acord că e cea mai bună soluţie. A fost un proces care a durat o perioada şi am ajuns să spunem că e mai bine aşa. S-a ajuns până la 'restul e tăcere'. Ea nu a mai zis nimic când am luat împreună această decizie. Ce am pierdut am ajuns să înţeleg altfel. Când Andra a plecat nu mi-a spus că mă urăşte, nu au fost cuvinte grele sau reproşuri. Dacă Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu mă va jigni. Ea nu ştie că voi deveni tată poate doar din această emisiune. A fost o perioada în care am decis împreună să nu facem copii. Mi-am dorit, dar ştiu că greul unei sarcini cade în braţele femeii mai mult decât în ale bărbatului. A fost o decizie pe care ne-am asumat-o", a spus Claudiu Bleonţ la WOWbiz.

Tot atunci, actorul anunţa relaţia noua cu cea care îi este acum soţie: Iulia Lazăr. Ea i-a dăruit o fetiţă, pe Eva-Maria. Pe atunci, Claudiu Bleonţ avea 54 de ani şi era fericit de tot ce i se întâmpla în viaţa personală: "Ceva se termină şi a început ceva. Anul acesta am început relaţia cu o nouă domnişoară. Acum că voi deveni tată este ceva între mi-am dorit şi s-a întâmplat. Pe Iulia Lazăr am văzut-o pentru prima oară pe culoarul Teatrului Naţional din Craiova. Am văzut-o într-o piesă de teatru şi mi-a plăcut"

Anii au trecut, iar el, la 60 de ani, se bucură de minunata lui fiică. Rar face declaraţii despre viaţa personală, dar, la un moment dat, el a spus că nu o să o condiţioneze, o să o lase să aleagă ce îşi doreşte în viaţa profesională: "Sunt un tată dedicat, pentru că e cel mai frumos lucru să te ocupi de educaţia unui copil, să-i deschizi orizontul, să-l sprijini şi să-i dai încredere. Nu cred că există limită. Mie mi-a prins bine că am devenit tată la o vârstă matură (54 de ani n.r.) pentru că am fost pregătit. Nu vreau să o oblig pe fiica mea să aleagă un drum, să o canalizez pe ceva anume, dar vreau să-şi descopere singură pasiunile. Singurul lucru spre care o împing este sportul", a povestit Claudiu Bleonţ pentru evz.ro în 2018. 

Nu există prea multe fotografii cu fiica sa, fotografii Click! au surprins-o pe micuţă în 2014, fetiţa era adusă acasă după plimbarea cu căruciorul. Priviţi în galeria foto. 

Claudiu Bleonţ vrea să devină primar în comuna Beliş

Pare că o lasă mai moale cu actoria şi se împlică în politică. Claudiu Bleonţ a făcut declaraţii despre candidatura sa. Se retrage într-o comună din Munţii Apuseni. 

"La primăria din Beliş, Munţii Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliş. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui şi să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce?

Iubesc Apusenii dinainte de a mă naşte, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belişul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din Bucureşti sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul şi cu Dumnezeu", a declarat Claudiu Bleonţ la TV.

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg