Clint Eastwood are o nouă iubită. Află cine este!

14 iunie, 2014

Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită, pe Christina Sandera , iar aceasta s-a mutat deja în locuinţa celebrului actor şi regizor american. Clint Eastwood s-a despărţit în august 2013 de soţia sa, Dina Eastwood, după o căsnicie de 17 ani.

Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită, pe Christina Sandera , iar aceasta s-a mutat deja în locuinţa celebrului actor şi regizor american.

Clint Eastwood s-a despărţit în august 2013 de soţia sa, Dina Eastwood, după o căsnicie de 17 ani.

"Christina locuieşte deja cu el, în aceeaşi casă pe care el o împărţea în trecut cu Dina. Ea s-a mutat acolo în urmă cu câteva luni deja", a declarat o sursă pentru Us Weekly. Cei şapte copii ai starului hollywoodian par să aprobe relaţia tatălui lor cu Christina Sandera, care lucrează la hotelul Mission Ranch din oraşul californian Carmel, deţinut de familia Eastwood.

"Copiii lui Clint au făcut cunoştinţă cu Christina şi o plac. Copiii spun că ea este o femeie «normală»", a adăugat aceeaşi sursă. Aceasta este cea de-a doua relaţie a lui Clint Eastwood după despărţirea din 2013 de Dina Eastwood. Starul hollywoodian a avut o relaţie cu fotografa Erica Tomlinson-Fisher la puţin timp după ce Dina, în vârstă de 48 de ani - care a depus cererea de divorţ în octombrie 2013, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile - a început o relaţie cu fostul soţ al fotografei, Scott Fisher, antrenorul echipei de baschet de la Universitatea Hawaii.

Acea relaţie a actorului american s-a încheiat, însă, după câteva luni.

"Erica Tomlinson-Fisher pare să fi dispărut din peisaj. Nu a mai fost văzută în casa lui de ceva vreme. El are acum o relaţie cu Christina şi este fericit", a declarat o sursă.

Exclusive: Dirty Harry's secret is out! Clint Eastwood has a new girlfriend http://t.co/D9vfd0igKt — Us Weekly (@usweekly) June 12, 2014

Exclusive: Dirty Harry's secret is out! Clint Eastwood has a new girlfriend http://t.co/D9vfd0igKt

— Us Weekly (@usweekly) June 12, 2014Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg