Clint Eastwood, mai slăbit şi îmbătrânit ca oricând

25 august, 2017
Exclusive   Clint Eastwood Filming Paris Train Heroes As Themselves In New Film jpeg

E la vârsta la care oricare alt bărbat şi-ar fi plimbat nepoţii în parc, ar juca şah cu ceilalţi pensionari şi-ar fi calculat zilele rămase până la pensie. Totuşi, el este Clint Eastwood, unul dintre cei mai renumiţi şi de succes regizori, actori, producători şi scenarişti din lume.

Zilele trecute, pe platourile de filmare

La cei 87 de ani, Clint Eastwood este de neoprit. Toarnă film după film şi-şi pune numele pe producţii de succes de la Hollywood. Totuşi, în fotografiile recente surprinse de paparazzi, nu putem să nu observăm fizicul atât de fragil al actorului şi statura, alteori impozantă, acum scăzută şi îngreunată.

E, fără doar şi poate, îmbătrânit şi mai slăbit ca oricând, anii bătrâneţii punându-şi amprenta. Admirăm, totuşi, energia, zâmbetul nelipsit şi candoarea cu care îşi tratează colegii de platou, dar şi meseria de care nu se dezice nici acum, la acei 87 de ani.

Pe platourile de filmare ale peliculei 'The 15:17 to Paris'

pe 18 august 2017

Amintim că starul hollywoodian are în palmares nu mai puţin de cinci Oscaruri, câştigate pentru eforturile depuse ca actor, regizor şi producător. Clint Eastwood este tată pentru şapte copii, toţi călcându-i pe urme, unii alegând Cetatea Filmului, iar alţii activând în domeniul artistic (film, muzică, modă, etc.). Cei şapte copii au rezultat din relaţiile cu cinci femei diferite, Clint Eastwood fiind cunoscut drept un crai de la Hollywood. În prezent, el e căsătorit cu Dina Ruiz Eastwood, cea care îi e aproape încă din 1996.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg