Clint Eastwood şi-a înşelat soţia cu o colegă de platou, dar finalul poveştii a fost unul tragic. Cum a reacţionat soţul amantei când a aflat că e trădat

29 septembrie, 2020
1 amant jpg jpeg

Clint Eastwood a fost toată viaţa un aventurier. A avut relaţii regulate cu multe femei şi a început să exploreze romantismul la 14 ani.

Starul şi-a întâlnit viitoarea soţie, Margaret Neville "Maggie" Johnson, în 1953. În acelaşi timp, Eastwood avea relaţie serioasă cu o tânără din Seattle. Aceasta a rămas însărcinată, dar, potrivit biografului lui Eastwood, Patrick McGilligan, după ce a născut a dat copilul spre adopţie.

În acelaşi an, Clint Eastwood şi Maggie Johnson s-au căsătorit. În timpul mariajul, actorul şi-a continuat seria de aventuri.  A avut relaţii lungi cu actriţa Mamie Van Doren şi dansatoarea Roxanne Tunis. În 1968, Seberg a jucat împreună cu Eastwood în musicalul Paint Your Wagon. Cei doi au format rapid un cuplu, deşi amândoi erau căsătoriţi. Lucrurile au devenit destul de intense când actriţa a decis să divorţeze de soţul ei de atunci, Romain Gary.

5 clint4 jpg jpeg

Când Jean Seberg i-a recunoscut fostului soţ că s-a îndrăgostit de „altcineva” şi a făcut aluzie la Clint, Romain Gary l-a provocat pe Eastwood la duel.

Nu au trecut niciodată prin asta, Jean i-a cerut divorţul, iar Gary a plecat. Seberg era „îndrăgostită nebuneşte” de colegul ei de platou şi presupunea că şi Eastwood o iubeşte şi că ar fi fost oricând gata să-şi părăsească soţia pentru ea, dar pentru Eastwood o aventura la locul de muncă nu era nimic nou.

Viaţa lui Jean Seberg a fost plină de urcuşuri şi coborâşuri, dar tragediile din viaţa persoanală i-au adus moartea. În 1979, corpul ei a fost găsit înfăşurat într-o pătură pe bancheta din spate a maşinii sale, un Renault alb.

Prietenii şi poliţia au spus că actriţa a fost supusă unui tratament psihiatric pentru depresie clinică gravă, iar la autopsie s-a descoperit că avea un conţinut ridicat de somnifere şi alcool în sânge. Actriţa a lăsat şi un bilet înainte să părăsească această lume. "Iartă-mă. Nu mai pot trăi cu nervii mei".

Clint Eastwood nu era bărbatul pe care îl vedeau femeile pe ecran, iar Jean Seberg a fost distrusă de această traumă personală.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg