Clipe de cumpănă pentru Victor Socaciu! Cântăreţul este internat în stare gravă cu COVID

12 aprilie, 2021
1 capturesocaciu png png

Victor Socaciu trece prin momente grele, dup─â ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 ┼či a f─âcut o form─â serioas─â a bolii COVID-19.

Victor Socaciu este internat ├«ntr-un spital din Bucure┼čti, ├«n stare grav─â, cu boala COVID-19. Artistul s-ar fi infectat dup─â ce a organizat un concert folk pentru fanii s─âi din online.

Din p─âcate, artistul a ajuns ├«ntr-un spital bucure┼čtean cu nevoie acut─â de oxigen. Victor Socaciu are boli asociate, care ├«i pot afecta serios evolu┼úia COVID, ┼čtim deja c─â diabeticii sunt extrem de vulnerabili ├«n fa┼úa acestui diagnostic.

C├ónt─âre┼úul de muzic─â folk are 68 de ani ┼či sufer─â de diabet. Mai mult, ├«n urm─â cu 10 ani, a suferit ┼či un transplant renal.

Potrivit Cancan, Victor Socaciu s-ar fi infectat chiar la un eveniment folk organizat de el la Breaza.

Chiar dac─â evenimentul muzical a fost organizat pentru varianta online, ├«ntruc├ót acestea sunt cerin┼úele timpurilor pe care le tr─âim, se pare c─â au existat ┼či spectatori.

Acum, Victor Socaciu are nevoie de aer, dar ┼či de rug─âciunile fanilor s─âi, afl├óndu-se ├«n confruntare cu aceast─â boal─â nemiloas─â ┼či imprevizibil─â, care a declan┼čat pandemia.

Victor Socaciu este autor rom├ón de muzic─â folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar ┼či fost diplomat. Artistul a fost c─âs─âtorit cu Cornelia Pavlovici ┼či Marina Alm─â┼čan.