Clipe grele pentru un celebru fost fotbalist român! Fiul său a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri

11 iunie, 2021
1 sica3 png png

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu trece prin clipe grele, întrucât unul din fiii lui, Sică, a primit o sentinţă grea. Acesta a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Sică Dumitrescu a fost acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii şi unui investigator sub acoperire, în apropierea unui local din centrul vechi al Capitalei.

Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani, perioadă în care Sică Dumitrescu este obligat să frecventeze un program de reintegrare socială şi să presteze 60 de zile muncă în folosul comunităţii.

În cadrul anchetei, DIICOT a apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu. De asemenea, un judecător a autorizat interceptarea convorbirilor telefonice.

Femeia şi investigatorul sub acoperire l-au contactat pe Sică Dumitrescu pe Instagram şi au stabilit să se întâlnească în parcarea unei cafenele din Centrul Vechi.

Sică Dumitrescu a acceptat să-i vândă femeii trei grame de cocaină, contra sumei de 1.350 lei. În acelaşi dosar, un complicele lui Sică Dumitrescu a primit o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare cu suspendare. Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu apel.

Ilie Dumitrescu este şi tatăl lui Toto Dumitrescu, artistul pe care l-am văzut în una dintre ediţiile ”Te cunosc de undeva”.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Oprah jpg
Joe Biden, captură video
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg