Clubul Dinamo pare blestemat. Încă o dramă fără margini în fotbalul românesc! Alexandru Ciorniciuc a murit tragic la 23 de ani

14 mai, 2021
1 ciorniuc alexandru jpg jpeg

Încă un fotbalist de la clubul Dinamo a plecat dintre noi. Cu imensă durere în suflet, tatăl lui a făcut anunţul dureros. Fotbalistul Alexandru Ciorniciuc a murit! El câştigase, în anul 2013, Campionatul Naţional cu Dinamo, la grupa 1998.

De la tragedia lui Cătălin Hâldan, un simbol al clubului din Ştefan cel Mare, pare moartea cere regulat un tribut de la acest club. Este jale în familia tânărului care s-a stins la doar 23 de ani, în urma unui cancer galopant.

Durerea este imensă în familia tânărului Alexandru Ciorniciuc, care s-a stins din viaţă la vârsta de 23 de ani, miercuri noapte. El se mândrea cu titlul de campion la echipa Dinamo, la grupa de jucători născuţi în 1998. Fusese supus mai multor intervenţii pe creier, în Turcia, iar familia spera să-şi revină.

La 21 aprilie, Alex a fost transportat din Turcia, cu o ambulanţă, până în România. Din acel moment, fostul campion al lui Dinamo a fost băgat în comă indusă, iar corpul său nu a mai rezistat. A fost confirmat, în cele din urmă, decesul. Tatăl acestuia a făcut tristul anunţ pe Facebook.

”Azi, la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viaţa. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească şi drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris tatăl lui Alexandru, Sorin, pe contul de Facebook.

Prietenii, foştii colegi şi toţi cei care l-au iubit şi l-au cunoscut pe Alexandru Ciorniciuc îl plâng pe acesta pe reţelele de socializare. Astfel că pe contul acestuia au curs mesaje triste, însoţite de fotografii din vremea în care Alex se bucura de viaţă. Trupul neînsufleţit al lui Alexandru Ciorniciuc a fost depus la capela de la Biserica ”Sfântul Nicolae”, din Bucureşti.