Coafuri şi ţinute extravagante! Apariţiile şic ale vedetelor la evenimentul lui Cătălin Botezatu

26 septembrie, 2017
DSC 4981 jpeg

Vineri seară, într-un cadru select, vedetele din showbizul românesc au luat parte la o lansare cu ştaif a unui showroom de mobilă de lux. Cătălin Botezatu a fost amfitrionul serii, iar vedete precum Diana Dumitrescu, Oana Roman şi Cătălin Scărlătescu s-au prezentat pentru a vedea ce  e în trend în materie de mobilier de lux.

Amfitrionul serii.

Designerul este cel care s-a ocupat îndeaproape de  aranjarea spaţiului. "Mi-a plăcut să decorez locaţia, am avut parteneti de nadejde, prietenii mei de la Adore care ştiu să îmi satisfacă gusturile şi exigenţele şi fac nişte minunăţii de dulciuri, am avut multe flori de la o altă prietenă dragă, cântareaţa Emilia Musala, care împreună cu sora ei fac nişte aranjamente tare frumoase, iar locaţia m-a inspirat maxim. E un loc aerisit pe trei etaje, spaţios, decorat senzaţional".

Cu Diana Dumitrescu

Cătălin Botezatu a fost aclamat de Cătălin Scarlatescu şi Cătălin Cazacu. "Puterea celor trei Catalini, unul campion la fashion, altul la motoare şi altul la mâncare", a declarat încântat Cătălin Scarlatescu, fascinat de colecţie, care pe toată durată evenimentului a făcut live pe facebook pentru că toată lumea să vadă colecţia prietenului lui. Printre invitaţi s-au numărat şi actriţele Diana Dumitrescu şi Majda Aboulumasha, Vica Blochina şi Oana Român, designerii Galina Pânzari şi Clară Rotescu, şi mulţi alţii.Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg