Coco Austin continuă să-şi alăpteze fetiţa şi la 5 ani. Ice-T răspunde criticilor: ”De ce eşti tu preocupat ce mănâncă fata mea?”

6 august, 2021
13 coco jpg jpeg

Ice-T îşi apără soţia în faţa valurilor de critici pentru simplul fapt că a mărturisit că-şi alăptează fetiţa în continuare, chiar dacă are deja 5 ani.

Rapper-ul în vârstă de 63 de ani s-a inflamat tare pe Twitter faţă de criticii soţiei sale şi a decis să clarifice lucrurile. Coco Austin are 42 de ani şi a mărturisit recent că îşi alăptează fata în continuare întrucât ”îi plac sânii mei”.

Soţia lui Ice-T descrie acest ritual ca unul minunat, de profundă conexiune şi nu are un plan legat de înţărcare, deşi micuţa Chanel a ajuns la 5 ani.

Ice-T a scris pe Twitter: ”Alertă că îi oferim hrană lui Chanel. Îi place să mai sugă din sânii mamei sale din când în când, ca şi mine, de altfel.”

Rapper-ul a şi răspuns unor critici: ”Ce te doare pe tine ce mănâncă fata mea? Asta e ciudăţenia, de fapt. Hai, treci înapoi în subsol”, a comentat iritat artistul.

Un fan a postat un meme cu o bătaie cu perne între un tată şi o fiică, explicând că ar putea fi Chanel şi Ice-T când nu se decid cine va suge din sânii lui Coco.

Coco a mărturisit Us Weekly luna trecută că nu o va înţărca pe Chanel până ce ea nu va fi pregătită de acest pas.

Alăptarea este foarte importantă pentru dezvoltarea bebeluşilor, iar medicii o recomandă până la 2 ani. Însă există acest curent al mămicilor care nu se pot opri din a-şi hrăni copiii la sân chiar dacă au crescut.

Avem o reprezentantă şi în România, Sânziana Buruiană a declarat că tot aşa, îşi alăptează fetiţa chiar dacă a crescut foarte mult.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg