Coco Austin continuă să-şi alăpteze fetiţa şi la 5 ani. Ice-T răspunde criticilor: ”De ce eşti tu preocupat ce mănâncă fata mea?”

6 august, 2021
13 coco jpg jpeg

Ice-T îşi apără soţia în faţa valurilor de critici pentru simplul fapt că a mărturisit că-şi alăptează fetiţa în continuare, chiar dacă are deja 5 ani.

Rapper-ul în vârstă de 63 de ani s-a inflamat tare pe Twitter faţă de criticii soţiei sale şi a decis să clarifice lucrurile. Coco Austin are 42 de ani şi a mărturisit recent că îşi alăptează fata în continuare întrucât ”îi plac sânii mei”.

Soţia lui Ice-T descrie acest ritual ca unul minunat, de profundă conexiune şi nu are un plan legat de înţărcare, deşi micuţa Chanel a ajuns la 5 ani.

Ice-T a scris pe Twitter: ”Alertă că îi oferim hrană lui Chanel. Îi place să mai sugă din sânii mamei sale din când în când, ca şi mine, de altfel.”

Rapper-ul a şi răspuns unor critici: ”Ce te doare pe tine ce mănâncă fata mea? Asta e ciudăţenia, de fapt. Hai, treci înapoi în subsol”, a comentat iritat artistul.

Un fan a postat un meme cu o bătaie cu perne între un tată şi o fiică, explicând că ar putea fi Chanel şi Ice-T când nu se decid cine va suge din sânii lui Coco.

Coco a mărturisit Us Weekly luna trecută că nu o va înţărca pe Chanel până ce ea nu va fi pregătită de acest pas.

Alăptarea este foarte importantă pentru dezvoltarea bebeluşilor, iar medicii o recomandă până la 2 ani. Însă există acest curent al mămicilor care nu se pot opri din a-şi hrăni copiii la sân chiar dacă au crescut.

Avem o reprezentantă şi în România, Sânziana Buruiană a declarat că tot aşa, îşi alăptează fetiţa chiar dacă a crescut foarte mult.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg