Codin Maticiuc este considerat băiat de bani gata. Dar cum arată şi cine este omul care l-a ajutat financiar mereu?

9 ianuarie, 2020
5 codin maticiuc jpg jpeg

Codin Maticiuc apare des în lumina reflectoarelor. Este considerat băiat de bani gata. Acesta mereu a fost susţinut de tatăl lui. 

Mulţi îl consideră pe Codin Maticiuc un "crai de Dorobanţi", care merge des în cluburi, petrece acolo nopţi în sir. Acesta însă s-a implicat recent în producţia de film, are mai multe proiecte şi chiar a şi jucat câteva roluri în filme româneşti. Pe plan personal, el şi-a făcut şi o familie. Are o fetiţă dintr-o relaţie pe care nu a oficializat-o însă. 

Tatăl său este cel care mereu l-a susţinut din toate punctele de vedere. Ion Maticiuc are mai multe afaceri în Bucureşti şi nu numai. Deţine mai multe imobile şi propietăţi, aşa că are un venit considerabil cu care îşi poate întreţine întreaga familie. Codin Maticiuc a postat recent o poză cu tatăl său care îşi ţine în braţe nepoţica. Se vede cât de mândru este!

Acum ceva timp, Codin Maticiuc a vorbit despre tatăl său într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine. 

Tatăl tău a fost lângă tine mereu?

Da. Şi este în continuare. Suntem parteneri de afaceri. Lucrăm împreună. Locuiesc lângă ai mei, care sunt împreună de peste 40 de ani.

Care a fost cel mai bun sfat de la el?

Stai drept! (râde) Mi-e greu să-ţi zic, mi-a dat multe sfaturi esenţiale. Dar ştiu care-i cel mai mişto cadou: timpul. Ai mei mi-au dat acest cadou de a nu fi forţat să fac ce nu-mi place pentru a mă întreţine. Eu dacă vreau să plec două luni să fac un film în Cuba, pot. Libertatea asta e de nepreţuit. Darul timpului e incredibil!

Dar lămureşte-mă: tu eşti băiatul de bani gata care nu munceşte, doar toacă banii tatălui...

Da, exact, eu sunt!

Cum e realitatea?

Exact asta! (râde) Am pus umărul la afacerile tatălui meu, dar nu îmi place să vorbesc despre asta. Tata mai spune uneori: „Ştii că n-aş fi încheiat afacerea aia dacă nu găsea el cumpărătorul?“. Dar sună altfel din gura lui. Prefer ca omul să mă descopere singur: mi-a plăcut cum a scris asta pe blogul lui, îmi plac tricourile lui de la Tshirt Factory, mi-a plăcut cum a jucat în filmul X. Să se vadă ceva, nu să spun eu lucruri nevăzute...Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg