Coincidenţă incredibilă! Whitney Houston şi-a salvat fiica de la înec cu o zi înainte de-a muri chiar ea înecată. „Apa e malefică!”

6 martie, 2021
6 apa jpg jpeg

Unicul copil al regretatei cântăreţe, Bobbi Kristina, a murit în 2015, după ce s-a înecat în cada ei de-acasă, unde fusese găsită fără suflare. Exact ca mama ei cu trei ani înainte.

Whitney, care şi-a pierdut viaţa în februarie 2012, a fost capabilă să-şi salveze fiica, pe Bobbi Kristina Brown, de la aceeaşi soartă care i-a fost destinată chiar ei. Vedeta din filmul The Bodyguard venise cu avionul în Los Angeles, pentru petrecerea de dinaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, organizată în onoarea lui Clive Davis, şi se cazase la hotelul Beverly Hilton. Iar fiica ei de 18 ani avea o cameră pe acelaşi etaj ca ea.

7 ele iar jpg jpeg

Mamă grijulie, Houston s-a dus în camera fiicei sale ca să vadă dacă totul era în ordine cu Bobbi. Conform celor declarate de NJ.com, Brown asculta muzică la căşti, în cadă, şi adormise. „N-am mai spus asta nimănui. Nici măcar n-am vrut să vorbesc despre asta cu nimeni...”, a declarat Shawn MCGill, prietena Kristinei, într-un nou documentar, pentru HollywoodLife.

stanga
dreapta
3 ele doua jpg jpeg
5 ele doua iar jpg jpeg
7 ele iar jpg jpeg

Premoniţie sumbră

“Whitney a spus că Dumnezeu i-a zis să meargă să o verifice pe Krissi”, a eplicat Brandi Boyd, fina lui Houston. „Mama ei a fost, pur şi simplu, salvatoarea ei. Dacă naşa mea n-ar fi intrat în baie chiar în secunda în care intrase, Krissi ar fi murit”, a dezvăluit ea în Whitney Houston & Bobbi Kristina Brown: Didn’t We Almost Have It All. Ea a adăugat faptul că apa era peste tot şi că, a doua zi dimineaţă, superstarul le-a povestit prietenilor familiei lor care erau cazaţi la acelaşi hotel, inclusiv lui Shawn McGill, ce se întâmplase cu o seară înainte.

3 ele doua jpg jpeg

„Krissi era să moară aseară”, a spus Whitney a doua zi dimineaţă. „Shawn şi Nick, voi aveţi grijă şi feriţi-vă de apă! Evitaţi apa! Apa e malefică!”, a adăugat cântăreaţa. Din păcate, avertismentul n-a fost valabil şi pentru ea. Ea a murit chiar în acea zi înecată în cada din camera ei de hotel. Apoi unicul ei copil şi-a pierdut viaţa prematur, în acelaşi fel – înecată.

Whitney Houston a murit înecat cu câteva ore înainte de petrecerea lui Davis. Avea numai 48 de ani, iar cauza oficială a decesului a fost înec accidental. Însă au existat doi factori care au contribuit la înecul ei – o problemă cardiacă şi consumul de cocaină.

Final trist

Trei ani mai târziu, în 2015, Brown a fost găsită fără suflare în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Avea 21 de ani. Spre deosebire de mama ei, Kristina a stat în comă şase luni înainte de-a fi pronunţată moartă. La autopsie, s-a descoperit că tânăra Krissi a murit din cauza unei pneumonii rezultate din ingerarea de apă şi a consumului de droguri.

5 ele doua iar jpg jpeg

În urma investigaţiei poliţiei, iubitul lui Brown, Gordon, a fost declarat răspunzător pentru moartea tinerei. Gordon a murit şi el din cauza unei supradoze cu heroină, în 2020.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg