Coincidenţă regală! O britanică a născut în aceleaşi zile ca Ducesa

2 mai, 2015
monika tano jpeg

Pe principiul “incredibil, dar adevărat”, o femeie din Birmingham a născut ambii săi copii în aceleaşi zile ca şi Ducesa de Cambridge.

Pe principiul “incredibil, dar adevărat”, o femeie din Birmingham a născut ambii săi copii în aceleaşi zile ca şi Ducesa de Cambridge.

Monika Tano a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă pe nume Liliana, pe 22 iulie 2013, în aceeaşi zi în care s-a născut şi Prinţul George, iar acum, odată cu naşterea mult aşteptată a prinţesei Ducilor de Cambridge, aceasta a mai născut la câteva ore distanţă tot o fetiţă, pe nume Liliana, la spitalul din Birmingham.

image

Este o coincidenţă foarte mare faptul că cei doi copii ai Monikăi vor aniversa zilele lor de naştere concomitent cu copiii lui Kate şi-ai lui William şi vor avea aceleaşi vârste.

image

Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii despre fetiţa Ducilor, care abia a fost născută astăzi, ci doar datele transmise de oficialii Palatului Kensington.

“Alteţa sa Regală Ducesa de Cambridge a născut în siguranţă o fiică, la ora 8.34 dimineaţa. Bebeluşul cântăreşte 3,71 kilograme. Regina, Ducele de Edinburgh, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, Prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost anunţaţi şi ei. Alteţa sa şi copilul sunt bine sănătoşi”.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG