Coincidenţele care îi dau de gol! Andi şi Hanne de la „Insula iubirii“ formează un cuplu în prezent?

23 ianuarie, 2019
1 hanne andi insula iubirii jpg jpeg

Trio-ul amoros din cel mai recent sezon „Insula iubirii“, format din Bogdan, Hannelore şi Andi, pare că este un interminabil şir de ştiri.

Dacă iniţial Bogdan a iertat-o pe Hanne pentru că îi căzuse în ispită lui Andi, căruia i-a spus că îl iubeşte, şi a luat-o pe aceasta de soţie, se pare că în urmă cu trei luni fostul concurent de la „Insula iubirii“ s-a despărţit de cea care îi devenise nevastă în primăvara anului trecut.

Imediat după ce Bogdan şi Hanne au confirmat că nu mai formează un cuplu, fosta concurentă de la „Insula iubirii“ a participat la un târg de nunţi în Timişoara, acolo unde invitaţi de oanare au fost Andi şi George, două dintre ispitele care au participat la emisiunea de la Antena 1.

Aflându-se în acelaşi loc, Andi a mers la standul unde era Hanne şi i-a oferit acesteia un trandafir, iar gurile rele au început să afirme că nu mai este mult până când aceştia vor continua idila începută în Thailanda şi vor forma un cuplu, până la urmă.

image

Zilele trecute, fanii „Insula iubirii“ au afirmat pe grupurile de pe Facebook că Hanne şi Andi s-au aflat din nou, din coincidenţă, în acelaşi loc! Cei doi au fost prezenţi în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din România, care se află în Timişoara. Deşi pe internet nu au apărut fotografii cu ei în acelaşi loc, cei care au fost prezenţi în club spun că foştii participanţi de la „Insula iubirii“ nu erau împreună.

Clubul în care Hanne şi Andi au fost văzuţi este frecventat des de mai multe celebrităţi, printre care Flick, Roxana Ionescu, BROmania, Codin Maticiuc, Sorana de la A.S.I.A., Cătălin Botezatu şi Gino de la DJ Project.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg