Colegi de platou! Actori care au jucat alături de copiii lor în filme

23 aprilie, 2015
angelina jolie jpeg

Mulţi actori şi-au făcut celebre familiile din care provin. Şi cum celebritatea nu este un lucru de lepădat, mulţi copii au ajuns pe micile ecrane datorită părinţilor lor faimoşi. Haideţi să aflăm, aşadar, ce părinţii au jucat cu copii lor în aceleaşi filme!

Mulţi actori şi-au făcut celebre familiile din care provin. Şi cum celebritatea nu este un lucru de lepădat, mulţi copii au ajuns pe micile ecrane datorită părinţilor lor faimoşi. Haideţi să aflăm, aşadar, ce părinţii au jucat cu copii lor în aceleaşi filme!

Angelina Jolie & Vivienne Jolie Pitt – ”Maleficient”

Vivienne şi-a făcut debutul în cinematografie la vârsta de 5 ani, alături de mama sa în pelicula ”Maleficient”. Micuţa a fost răsplătită cu suma de 3.000 de dolari pe săptămână pentru primul ei rol.

Regizorul a declarat că Vivienne a fost aleasă din două motive: le trebuia o actriţă care să o placă pe Angelina cu coarne şi gheare şi să se apropie de ea fără frică.

image

Click pe următoarea!

Will & Jaden Smith – ”The Pursuit of Happyness”

Cei care au văzut acest film cu siguranţă s-au întrebat cum au reuşit cei doi actori principali ai acestei pelicule să aibă o relaţie atât de veridică. Ei bine, reuşita se datorează geneticii. Da, micuţul Christopher era nimeni altul decât Jaden Smith, fiul actorului.

Însă, nu numai cu Jaden a apărut Will pe micile ecrane, ci şi cu Willow Smith. Ea a apărut alături de tatăl său în ”Im a Legend”.

image

Rumer & Bruce Willis; Demi Moore

Rumer Willis avea doar şapte ani când a apărut pentru prima dată într-un film. Se întâmpla în 1996, când Demi filma pentru ”Striptease”.

Rumer a jucat şi alături de tatăl său în pelicule precum ”The Whole Nine Yards” şi ”Hostage”.

image

Charlie Sheen & Martin Sheen – ”În cadenţă”

În 2008, Charlie Sheen a jucat rolul unui soldat condamnat la 15 zile într-un detaşament de pedeapsă, unde sergentul McKinney, rol jucat chiar de tatăl lui, îi făcea viaţa unui iad.

image

Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus – ”Hannah Montana”

Avea doar 11 ani când Miley a ajuns pe micile ecrane. Aceasta a debutat în pelicula ”Hannah Montana” alături de tatăl său, cântăreţul Billy Ray.

Gwyneth Paltrow & Blythe Danner – ”Sylvia

Au rămas în mintea cinefililor drept unele dintre cele mai elegante şi frumoase personaje din filmul „Sylvia”. Cele două, mamă şi fiică, au încântat publicul cu rafinamentul lor.

image

Angelina Jolie & Jon Voight – ”Lookin`”

Şi Angelina a fost la rândul său întrodusă în lumea cinematografiei de unul dintre părinţii săi. Aceasta a apărut prima dată pe micile ecrane alături de tatăl său, Jon Voight, în pelicula ”Lookin`”.

Eva Amurri & Susan Surandon – ”the Banger Sisters”

Eva a jucat alături de celebra sa mamă în producţia cinematografică ”The Banger Sisters” din 2002. Deşi Eva nu i-a depăşit nicicând celebritatea mamei sale, aceasta a jucat în numeroase pelicule, fiind puternic încurajată de Susan Surandon.

image

Sursa foto: Getty Images / Cinemagia / FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate