Colin Farrell s-a internat la dezintoxicare, preventiv

5 aprilie, 2018
Colin Farrell Grabs Lunch in a Plunging Neckline Sweater jpeg

În vârstă de 41 de ani, actorul Colin Farrell este client vechi al centrelor de reabilitare, mai ales că în tinereţe s-a confruntat cu dependenţa de droguri. Jură că nu s-a mai atins de substanţele interzise de mai bine de 10 ani şi a decis să se interneze singur la dezintoxicare.

image

Această decizie vine ca o măsură de preventivă de a-şi menţine sobrietatea şi pentru a se asigura că viciul nu recidivează. Starul irlandez a ales să se trateze într-o clinică vip din Wickenburg, Arizona, chiar dacă în prezent nu este dependent de droguri şi nu a mai consumat substanţe halucinogene de mai bine de un deceniu.

image

Conform unei surse pentru DailyMail.com, Colin a apelat din nou la tratament de specialitate: "Colin a muncit atât de tare să rămână sobru, aşa că singurul mod în care crede că ar putea să-şi ţină viciul sub control este să se întoarcă la dezintoxicare pentru ajutor din partea specialiştilor. Are multe responsabilităţi şi a crezut că este mai bine să plece pentru o vreme. S-a internat de bunăvoie. Nu a mai folosit substanţe, dar a vrut să se asigure că nu va avea recăderi".

Actorul s-a confruntat cu dependenţa şi a declarat că a scăpat de sub control cu consumul de alcool şi droguri, internându-se pentru prima dată la reabilitare în 2005. La un an după asta, şi-a luat angajamentul să-şi menţină sobrietatea şi să se gândească asupra deciziei de a-şi schimba viaţa. Farrell a sărbătorit 10 ani de când nu a mai consumat niciun fel de substanţă în timpul unei apariţii la emisiunea lui Ellen DeGeneres, anul trecut.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg