Colin Firth a învăţat italiana pentru a-şi îmbuna socrii

11 februarie, 2011

Actorul nominalizat anul acesta la premiile Oscar pentru rolul din „Discursul regelui“ a făcut tot posibilul să intre în graţiile rudelor lui, care nu erau de-acord cu relaţia dintre el şi italianca Livia Giuggioli.

Actorul nominalizat anul acesta la premiile Oscar pentru rolul din „Discursul regelui“ a făcut tot posibilul să intre în graţiile rudelor lui, care nu erau de-acord cu relaţia dintre el şi italianca Livia Giuggioli. Colin Firth şi Livia Giuggioli s-au cunoscut în Columbia, pe platourile de filmare, în urmă cu aproape 15 ani. Ei s-au căsătorit în 1997 şi au doi copii, pe Luca (9) şi pe Matteo (7). Dar dacă astăzi sunt un cuplu fericit şi liniştit, asta nu înseamnă că n-au avut de înfruntat şi unele obstacole.

La începutul relaţiei lor, familia Liviei, de origine italiană, nu vedea cu ochi buni relaţia lor. Practic, părinţii Liviei au fost foarte dezamăgiţi să afle că ea şi-a ales drept soţ un englez. E-adevărat, un englez actor la Hollywood, dar tot englez! Căci aceştia îşi doreau un ginere de aceeaşi naţionalitate cu ei, şi anume un italian. Nemulţumirile au fost cu atât mai mari cu cât aceştia aflaseră că Firth avea deja un băieţel, pe William Joseph (20), dintr-o relaţie anterioară cu actriţa Meg Tilly.

Dar Colin Firth pare a fi găsit calea pentru a înlătura orice obiecţie venită din partea familiei soţiei sale.

„Am fost nevoit să dovedesc multe lucruri, mai ales că părinţii ei, care sunt nişte persoane absolut încântătoare, n-au fost prea bucuroşi când au aflat că fiica lor a cunoscut pe cineva care e actor, e britanic, care e cu nouă ani mai mare decât ea, care mai are şi un copil dintr-o relaţie anterioară şi care nici nu cunoştea niciun cuvânt din limba ei maternă“, a declarat Colin Firth. „Încă n-am reuşit să rezolv toate aceste lucruri, însă m-am concentrat asupra studierii limbii italiene“, a adăugat actorul britanic.

Acum, Firth stăpâneşte destul de bine limba italiană şi şi-a atras de partea lui şi rudele din Peninsulă.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG