Colţul paparazzilor: Vedetele, aşa cum nu le-ai mai văzut

2 aprilie, 2015
shia labeouf 467154282 jpeg

Ne place că fostul fotbalist ştie să se adapteze. Şi la situaţie, şi la kilograme. Când eşti la Miami, de exemplu, fă-ţi intrarea ca un gangsta latino, la bustul gol şi tatuat, cu ochelari de soare şi creştetul înfăşurat în propriul maiou. Iar dacă pătrăţelele

David Beckham (foto stânga)

Here comes the hotstepper…

Ne place că fostul fotbalist ştie să se adapteze. Şi la situaţie, şi la kilograme. Când eşti la Miami, de exemplu, fă-ţi intrarea ca un gangsta latino, la bustul gol şi tatuat, cu ochelari de soare şi creştetul înfăşurat în propriul maiou. Iar dacă pătrăţelele acelea încep să se rotunjească, nu-i nimic! Distrage-le atenţia cu barba! Ay papi!

image

Shia LaBeouf

Fast-Food

Actorul dă un nou înţeles conceptului de mâncat pe fugă. Tehnica nu-i, însă, pentru toţi. Se pleacă de la figura 1: fotografia în cauză. Aveţi nevoie de un rucsac în spate, căşti în urechi şi, musai, o atitudine nonşalantă. Atunci când acţiunea se produce în public, aveţi grijă ca hrana afişată să fie sănătoasă, o salată, o frunză… Dacă vreţi să invitaţi la masă un alt trecător, semnul de recunoaştere este simplu: furculiţa între dinţi.

image

David Hasselhoff

Instalatorul gel

Pe timpuri, scăpa blonde bine de la înec. Azi, tot ce mai reuşeşte să salveze sunt blaturile de bucătărie de petele neigienice de grăsime. Cu alte cuvinte, The Hoff a devenit cel mai nou erou al gospodinelor americane şi cea mai recentă vedetă împinsă de datorii în reclame penibile. Cu alte cuvinte, treci şi curăţă dacă nu vrei să te cureţe… Fiscul!

image

Justin Bieber

Faţă de pernă

Dacă Justin îşi camuflează atât de bine chipul, cum de ştiu paparazzi că este vorba de el? Şi dacă paparazzi ştiu oricum că este vorba de el, de ce-şi mai ascunde Bieber faţa? Poate că starul s-a săturat să i se tot spună c-arată ca o fată şi-o să se pitească până-i creşte barba, cine ştie.

image

Will Ferrell

Ce frumoasă-i domnul!

Cum care Will Ferrell? Actorul. Care vrea să fie Little Debbie. Cum cine-i Little Debbie? Chipul de pe nişte pachete legendare de biscuiţi, la americani. OK, ne-am încurcat în explicaţii şi-am uitat pentru ce a venit actorul la The Tonight Show, cu Jimmy Fallon. A, da, se voia amuzant…

image

Katy Perry

Tot ea…

Asta se-ntâmplă dacă suntem răi cu Katy, cum am făcut-o numărul trecut! Se multiplică în numărul ăsta! E drept că cea reală s-a conformat şi nu s-a mai îmbrăcat ca la circ, dar ce ne facem cu sosiile din spate? O fi Katy, cea reală, întunecată, dar cele false gândesc în roz.

image

Jessica Alba

Fitness în paşi

În sfârşit, a fost descoperit secretul siluetei de vis a actriţei. Jess îşi foloseşte propriile fetiţe pentru a slăbi. Exerciţii cu greutăţi? Putem spune şi-aşa. Începeţi, în primele zile, cu copilul mai mic (Haven, în cazul vedetei) şi treceţi, ulterior, la nivelul următor. Copilul mai mare. Pentru tătici, recomandăm să se facă aceste ridicări cu doi sau mai mulţi copii. Împrumutaţi de la vecini, dacă este cazul!

foto: guliver/getty images/rex features, heptaRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg