Comediantul Kevin Hart, tată pentru a treia oară. Soţia sa arată incredibil de bine la trei zile de la naştere

23 noiembrie, 2017
kevin hart png

Actorul de comedie Kevin Hart este cel mai norocos bărbat din lume, zilele astea. A devenit tată pentru a treia oară pe 21 noiembrie, iar acum este mândrul să ni-l prezinte pe noul membru al familiei, dar şi să o laude pe soţia sa care arată incredibil de bine după naştere.

Kevin şi soţia sa Eniko.

Este primul copil al cuplului  Kevin Hart - Eniko Parrish, cei doi unindu-şi destinele în luna august 2016. Acum, la mai bine de un an de la căsătorie, soţii i-au urat bun venit pe lume unui băieţel perfect sănătos pe care l-au numit Kenzo Kash: "Dumnezeu este cu adevărat uimitor .... Kenzo Kash Hart s-a născut la ora 1:45 ... El este sănătos şi deja zâmbeşte", a scris Kevin pe Twitter. "Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune!!!! Vă iubim şi vă apreciem".

Familia lui Kevin Hart este acum mai mare.

Iar proapătul tătic a făcut deja cunoştinţă fanilor săi cu mezinul familiei, chiar dacă aceştia au putut vedea doar căruciorul în care se afla bebeluşul. Ştim deja cum îl cheamă şi în curând probabil că va deveni vedetă pe conturile de socializare ale părinţilor lui. Cert este că actorul a vrut să pună accentul mai mult pe silueta de invidiat a soţiei sale, care arată incredibil de bine şi de tonifiată, al doar trei zile de la naştere. Bine, Eniko (33), a fost în formă şi pe parcursul sarcinii, fără să ia prea multe kilograme.

A făcut fitness până în ultima săptămână de sarcină şi şi-a documentat antrenamentele şi evoluţia burticii pe Instagram, aşa că nu este de mirare că a revenit la forma iniţială într-un timp atât de scurt. "Micul om se întoarce acasă .... Dupa cum vedeţi, Eniko Hart face mişcare şi a revenit la normal. E un rockstar ... Corpul femeii arată de necrezut. Puterea pe care a arătat-o în ultimele trei zile a fost ceva ce n-am mai văzut. Sunt norocos că te am în viaţa mea şi chiar mai norocos să-ţi spun soţia mea ... Te iubesc, femeie", a fost cuvintele comediantului care s-au transformat într-o declaraţie de dragoste.

Prima fotografie alături de fiul lor, la doar 3 zile de la naştere.

Însărcinată în 40 de săptămâni, Eniko arăta formidabil. Iată o fotografie a ei dinainte de naştere în care îşi etala mândră burta pronunţată, dar şi corpul tonifiat. " Acum avem 40 de săptămâni şi 3 zile peste data estimată a naşterii. Ştiu că stai destul de confortabil şi că e cald acolo ... dar e timpul! ? chiar dacă nu avem control asupra deciziei tale de a veni pe lume, vrem doar să ştii că suntem pregătiţi să te primim în fiecare zi. Acum, micuţule, e timpul să te întâlneşti cu părinţii tăi! Te iubim.."

Fotografie chiar înainte de naştere.

Acum, familia lor are 5 membri, căci simpaticul comediant pe care camera de filmat îl iubeşte mai are doi copii din căsătoria anterioară cu Torrei Hart, o fiică de 12 ani, Heaven, şi un fiu de 10 ani, Hendrix.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg