Comentarii acide la adresa Kamalei Harris? Janet Jackson dă vina pe fratele ei, Randy Jackson

26 septembrie, 2024

După ce ar fi spus despre contracandidata lui Donald Trump că nu e de culoare, pentru că tatăl ei e alb, Janet aruncă mingea în curtea fratelui ei, despre care spune că îi controlează tot.

Janet Jackson   Intagram 5 jpg

Pe fondul nemulțumirilor apărute ca urmare a comentariilor sale cu privire la Kamala Harris și a încercărilor haotice ale taberei sale de a gestiona situația, persoane din interior arată cu degetul spre fratele și managerul ei, Randy Jackson. Sursele spun că dezastrul PR dovedește că Randy este prea neexperimentat pentru a gestiona afacerile ei și prea avid după control.

Totul a explodat în presă sâmbătă, după ce ziarul „The Guardian” a publicat un interviu cu sora regretatului Michael Jackson. Când intervievatorul a întrebat-o pe Janet Jackson ce părere are despre faptul că Harris va deveni prima femeie de culoare președinte în cazul în care îl va învinge pe Donald Trump în noiembrie, aceasta a răspuns: „Nu este de afro-americană. Asta am auzit... că este indiană”.

Deși Kamala Harris va intra în istorie ca prima femeie vicepreședinte de culoare și din Asia de Sud din America în 2020, Janet Jackson a continuat: „Tatăl ei este alb. Asta mi s-a spus. Adică, nu m-am uitat la știri de câteva zile. Mi s-a spus că au descoperit că tatăl ei era alb”.

Părinții Kamalei Harris sunt imigranți, tatăl ei fiind din Jamaica, iar mama sa din India.

Criticile de pe rețelele de socializare au fost imediate și devastatoare, comediantul DL Hughley criticând interviul ca sunând ca un „miting Trump”. „Este un pic ironic să te întrebi dacă cineva este negru, în timp ce tu respiri prin nasul unei femei albe!”, a scris el pe platforma X.

Cercul ei de apropiați ar fi rămas perplex în legătură cu interviul și toți se tem că repercusiunile ar putea fi mai grave decât cele ale „Nipplegate”, după infamul ei spectacol de la Super Bowl de acum 20 de ani, când și-a dezvelit sânul pe scenă - deoarece comentariile ei i-ar putea păta reputația excelentă de campioană a grupurilor marginalizate.

E drept că Janet Jackson a cântat mereu despre probleme sociale precum homofobia, emanciparea femeilor și rasismul, iar hitul ei îndeamnă lumea să se unească în spatele muzicii. „Cum poate să cânte despre 'Rhythm Nation' și să facă astfel de comentarii?”, a declarat un insider. „Nici măcar nu sună ca ea. Ea este atât de metodică. Nu știu ce a determinat-o să facă asta”.

Sursa adaugă că Jackson, care locuiește la Londra, „nu prea mai urmărește știrile. Ea trăiește într-o bulă”. Astfel că Janet a aflat de scandal în timp ce petrecea cu echipa ei, inclusiv designerul Christian Siriano, în Paris. „Atitudinea lui Janet și Randy a fost să lase totul să treacă. Nu aveau de gând să abordeze problema”, a declarat o altă sursă pentru Page Six.

Între timp, un anume Mo Elmasri, care pretinde că este managerul ei, și-a cerut scuze în numele ei la BuzzFeed - doar pentru ca reprezentantul ei să o retragă în „Variety” și să declare că Elmasri nu lucrează pentru Janet și că frații Jackson nu vor comenta interviul, deoarece îl plâng pe fratele lor mai mare, Tito Jackson, care a murit săptămâna trecută.

Lucrurile au devenit și mai confuze după ce revista „People” a publicat alte scuze, pe care le-a actualizat după ce reprezentantul le-a spus că nu o reprezintă pe Janet în nicio calitate.

Ulterior, Mo Elmasri a susținut că Janet și Randy l-au concediat „după încercările de a-i îmbunătăți imaginea în fața opiniei publice și a fanilor ei, iar acest lucru este ceva ce nu merit”.

Aceasta nu este prima dată când Elmasri susține că a reprezentat-o pe Janet Jaclson. În august, el a anunțat următoarea rezidență a cântăreței în Las Vegas în calitate de manager al acesteia. Mai târziu, echipa de publicitate a lui Janet a trimis un anunț oficial, dar, în mod curios, nu l-a menționat pe Elmasri vorbind atunci în numele cântăreței.

O altă sursă susține că, de fapt, pe Elmasari „Randy l-a adus aici. Randy îi sabotează fără să vrea cariera, pentru că nu e experimentat. Janet i-a dat mână liberă lui Randy și nimeni nu înțelege cum o manageriază el, când el nu a avut niciodată o carieră. Ea plătește pentru tot”, au susținut ei.

Totodată, Janet nu doar că e controlată de Randy, ci îi și ascultă toate teoriile, el fiind „susținător al lui Trump și teoretician al conspirațiilor. Bula lui Janet este mică, iar ea îl ascultă pe Randy. Ea face trafic cu teorii ale conspirației”, a adăugat sursa pentru Page Six.



Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg
FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg