Comunicat oficial. Harry şi Regina au ajuns la o înţelegere istorică! Ce se întâmplă cu titlurile regale, siguranţa lor şi ce vor face în viitor Ducii de Sussex?

19 ianuarie, 2020
7 zzzzzzzzzzzzzzz jpg jpeg

Aseară s-a scris istoria! A fost făcut public un comunicat al Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a, în care au fost precizate condiţiile clare în care Harry şi Meghan păsăsesc familia regală britanică.

Unele dintre cele mai importante aspecte ale înţelegerii dintre nepot şi bunica regală e că Ducii de Sussex nu vor mai folosi titlurile regale şi că vor înapoia milioanele de lire sterline contribuabililor care au plătit pentru reamenajarea Frogmore Cottage, casa lor din Marea Britanie.

Comunicatul emis aseară de Rrgina Elisabeta a II-a

statament jpg jpeg

Conform înţelegerii istorice care s-a stabilit aseară la Sandringham, perechea va fi cunoscută ca Harry, Ducele de Sussex şi Meghan, Ducesa de Sussex. Ei vor înceta să mai lucreze pentru familia regală începând cu această primăvară şi nu vor mai îndeplini nicio îndatorire pentru Regină. De fapt, părăsesc familia regală complet!  

ei jpg jpeg

Acest lucru presupune ca Harry să renunţe la toate funcţiile sale militare şi să locuiască, alături de familia sa, în America de Nord, în marea majoritate a timpului.

Condiţiile înţelegerii

Comunicatul care a şocat o lume întreagă a fost emis de Regian Elisabeta a II-a, dar la numai câteva minute după ce fusese făcut public, fostul cuplu regal şi-au updatat site-ul folosind tilul de Majestăţile Lor, iscând o mare confuzie în rândul publicului.

el jpg jpeg

Harry şi Meghan nu numai că vor da înapoi cele 2,4 milioane de lire sterline folosite pentru amenajarea casei lor, dar vor plăti şi o chirie anuală estimată la 360.000 de lire sterline, pentru a-şi menţine o casă în Marea Britanie.

Prinţul Charles va continua să-şi întreţină, într-o oarecare măsură, fiul, iar foştii soţi regali sunt liberi acum să-şi negocieze tot felul de proiecte comerciale de pe urma cărora să se întreţină. Totuşi, o condiţie indiscutabilă a fost ca cei doi să respecte valorile monarhiei în timp ce lucrează diverse job-uri.

Cuvinetele Reginei

În comunicatul emis aseară, stă scris: “Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membri iubiţi ai familiei mele. Înţeleg provocările la care au fost supuşi în ultimii doi ani şi sprijin dorinţa lor pentru o viaţă mai independentă. Vreau să le mulţumesc pentru munca pe care au depus-o până acum pentru această ţară şi sunt mândră mai ales de modul rapid în care Meghan a devenit parte a familiei noastre. Este speranţa noastră, a tuturor din familie, ca înţelegerea de azi să le permită să-şi construiască o liniştită şi fericită nouă viaţă.”

ea jpg jpeg

Palatul Buckingham nu a comentat cu privire la securitatea lor viitoare. Cel mai probabil, statul britanic le va asigura securitatea, iar aceasta costă în jur de 7,6 milioane de lire sterline anual, bani luaţi de la contribuabilii britanici.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg