Concertul Vama, doar pentru vaccinaţi? Organizatorii s-au răzgândit

29 iulie, 2021
1 vama jpg jpeg

Deşi se anunţase că doar vaccinaţii vor putea intra la concertul Vama, organizatorii s-au răzgândit. Cum poţi participa la cel mai mare concert de după pandemie.

Încet, încet, îşi fac apariţia diferenţele dintre persoanele vaccinate anti-COVID şi cele care refuză sau nu pot să se se injecteze.

Deşi în primă fază organizatorii celui mai mare concert de după pandemie anunţaseră că doar persoanele injectate îi pot vedea LIVE pe Chirilă şi compania, decizia s-a modificat. În final, vor putea intra pe Arenele Romane şi persoanele nevaccinate, însă doar cu dovada că s-au testat PCR sau antigen. Minorii nu trebuie să arate documentele sanitare, ci vor intra la concert doar pe baza biletului.

Şi persoanele nevaccinate, dar testate PCR pot intra la concertul Vama, de la Arene Romane, cel mai mare eveniment de gen de după pandemie. Important este ca testarea să fi fost făcută cu 72 de ore, dacă e PCR, şi 24 de ore înainte, dacă e rapid.

Concertul are loc azi, 29 iulie, de la orele 21.

”Şi o noutate pentru fani. La concertul de la Arenele Romane, în lumina noilor modificari ale capacităţilor şi condiţiilor de participare la concertele open air emise de autorităţi, am adaugat pentru acest eveniment şi opţiunea de vă prezenta şi cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore //test RT-PCR, făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locatii acreditate, dar şi cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla între a 15-a şi a 90-a zi de la confirmarea infectării), toate acestea pe lângă dovada de vaccinare printată pentru fanii deja vaccinaţi până la data de maximum 19 iulie. Nu vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, aşa că vă rugăm să veniţi cu dovada testării printată. La cumpararea biletelor veţi fi rugaţi să bifaţi cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printată, dovada de test rapid/PCR printată sau cu dovada de anticorpi, tot printată”, au anunţat organizatorii de la BestMusic Live.

Cei care nu reuşesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}