Concluziile autopsiei! De ce a murit Anne Heche, cu adevărat

7 decembrie, 2022
Anne Heche, Getty jpg

Îndrăgita actriță Anne Heche și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic și fulgerător, iar poliția a investigat condițiile și motivele pentru care vedeta a făcut accident și a ars de vie.

Potrivit raportului medical eliberat de medicii legiști, actrița a ieșit pozitivă la 4 substanțe toxice: benzoilecgonină, cocaină, fentanil și canabinoizi. Cu toate acestea, în momentul cumplitului accident, Anne Heche nu se afla sub influența drogurilor, ci doar îi rămăseseră în sânge.

Legistul a detaliat PageSix că benzoilecgonina este un metabolit inactiv al cocainei, ceea ce indică faptul că a folosit-o în trecut, dar nu în ziua accidentului ei. Același lucru este valabil și în legătură cu prezența canabinoizilor (marijuana) găsite în organismul său.

În ceea ce privește fentanilul care a fost depistat, raportul precizează că narcoticul i-a fost administrat lui Anne Heche pentru a o ajuta să-i fie atenuată durerea, după ce fusese deja internată la spital.

Medicul legist a ajuns la concluzia că moartea lui Anne Heche a fost accidentală, cauzată de inhalarea fumului toxic degajat și de leziunile incompatibile cu viața, plus fractura sternului cauzată de traumatism.

Așadar, drogurile n-au jucat niciun rol în moartea actriței, nici nu au declanșat accidentul, efectul acestora se estompase când a urcat la volan.

Legiștii au concluzionat și că Anne Heche a fost blocată în mașină aproximativ jumătate de oră, până ca echipajele de salvare să reușească s-o extragă.

În tot acest timp, mașina actriței a fost carbonizată și hainele ei au fost aproape în întregime arse. Vedeta a ars de vie! A suferit arsuri de gradul doi pe 12 la sută din corp, inclusiv pe partea dreaptă a feței/gâtului, umărul drept, partea stângă sus a pieptului și extremitățile superioare.

Anne Heche avea 53 de ani când s-a stins la începutul lunii august la spital, intubată, după accidentul de coșmar în care a fost implicată.

Anne a intrat cu mașina ei într-un garaj, după care a accelarat și s-a izbit într-o clădire, iar impactul a pricinuit explozia autoturismului, provocându-i lui Heche arsuri grave.

Vedeta a suferit arsuri mari pe suprafața corpului și a fost scoasă de pompieri din mașina sa făcută scrum în Los Angeles, în jurul orei 11, ora locală. Anne a fost întinsă pe o targă și dusă de urgență la cel mai apropiat spital, unde a fost internată la Terapie intensivă.

Imagini șocante de la locul accidentului au fost făcute publice și ne arată mașina Mini Clubman arsă în mare parte. De asemenea, putem vedea un istantaneu cu actrița chiar înainte de al doilea accident la volan, iar lângă bordul mașinii este o sticlă de vodcă.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}