Conectaţi online nonstop. Ce subiecte caută pe internet aceste vedete?

19 martie, 2018
FotoJet (9) jpeg

Sunt conectaţi la cele mai recente noutăţi mondiale 24 de ore din 24, însă nu binele planetei le interesează, în mod special, pe aceste staruri. Ele sunt interesate de lucruri mult mai frivole, după cum singuri vă veţi convinge...

Blake Lively

image

Într-un interviu oferit celor de la Variety, actriţa a recunoscut că nu de puţine ori a căutat numele ei online şi a citit, de asemenea, şi comentariile la adresa ei. Dar experienţa nu a fost deloc una frumoasă, de fapt i-a cauzat o depresie majoră, după cum singură recunoaşte. “Cred că nu e deloc o idee bună să cauţi articole despre tine, pentru că internetul nu este deloc un spaţiu prietenos, dimpotrivă”, a declarat vedeta.

image

Nu ştiu ce comentarii negative găsise Blake în spaţiul virtual la adresa ei, având în vedere că toată lumea îi laudă alegerile vestimentare, realizările profesionale şi familia superbă, însă există şi destui cârcotaşi pe lumea asta, are şi ea dreptate.

Jennifer Lawrence

image

Altă frumuseţe de la Hollywood care a avut curiozitatea să vadă ce iese la iveală atunci când îşi google-eşte numele este actriţa din The Hunger Games. De fapt, Jen a recunoscut, într-un interviu publicat în The New York Times, că dezvoltase o adevărată obsesie pentru a-şi introduce numele şi a da “search” pe Google.

image

„Odată am căutat <Jennifer Lawrence urâtă>. Păi, să fim serioşi, ce altceva să faci la 22 de ani, când te afli în acea perioadă delicată a lunii? Cum să stai departe de Google, cum??”

Jennifer Aniston

image

La 49 de ani arată bestial! De fapt, are tenul unei adolescente şi mai multe nu! Şi nu o spun doar eu, ci şi presa de peste Ocean, care-i laudă prospeţimea chipului şi lipsa ridurilor. E adevărat că există posibilitatea ca Jen să fi apelat şi la specialiştii estetici pentru netezirea pielii, însă rutina ei zilnică – de menţinere a timpului în loc, de fapt – dă şi ea roade.

image

La fel de bine, nu e imposibil ca actriţa să fie la curent cu ultimele noutăţi în materie de produse cosmetice destinate femeilor de peste 40 de ani şi să fie interesată de cele mai recent apărute proceduri care îi garantează menţinerea aspectului tânăr. Şi unde să afle mai repede şi mai bine despre toate aceste produse şi proceduri-minune decât online??

Adele

image

Nici în cazul cântăreţei britanice nu există dovezi clare legate de curiozităţile sale personale şi nici ea nu s-a pronunţat în privinţa lor, însă nu puteam decât să ne dăm cu părerea cum Adele, cea lipsită de inspiraţie în ceea ce priveşte titlurile albumelor sale, ar căuta cele mai interesante denumiri de CD pe Google.

image

Nu mă înţelegeţi greşit, nu aş numi-o niciodată neinspirată pe cea care îşi scrie singură melodiile şi face asta cu asemenea talent, însă nici dovadă mare de inspiraţia nu poate fi să-ţi numeşti albumele 19, 21 şi 25. Ştiţi voi, în funcţie de vârsta pe care o avea cântăreaţa la momentul lansării albumului. Aşadar e la mintea cocoşului că Adele şi-a aruncat şi ea măcar din când în când privirea online ca să caute inspiraţie pentru titlurile albumelor ei. Şi, din păcate, n-a găsit, nu?... :)Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg