Confesiunile lui Gabrielle Carteris: ce a trebuit să facă pentru a obţine rolul din Beverly Hills 90210!

15 august, 2019
1 gabrielle acum jpg jpeg

Ea a interpretat-o pe adolescenta Andrea Zuckerman, de doar 16 ani. După ce a dat probe pentru acest rol, Gabrielle povesteşte, însă, ci trebuit să recurgă la un compromis

Ei bine, Gabrielle avea 29 de ani atunci când s-a dus să dea proba pentru rolul Andrea Zuckerman. Dar a declarat că are doar vârsta legală în sistemul american pentru a semna contracte: 21 de ani. Şi-a ascuns cu bună ştiinţă vârsta, temându-se că producătorii vor renunţa la ea dacă vor şti adevărul.

"Când a ieşit la iveală adevărata mea vârstă, serialul tocmai începea să urce în audienţe, iar rolul meu devenise popular, aşa că nu m-au concediat. Dar un producător mi-a spus: ai noroc că nu ţi-am ştiut adevărata vârstă când te-am angajat", a povestit Gabrielle.

gabrielle acum 2 jpg jpeg
gabrielle si distributia jpg jpeg

Tot ea a dezvăluit, într-un interviu prilejuit de noul film 90210, că în serialul original, uneori scenariul încorpora experienţe reale de viaţă ale actorilor. Spre exemplu atunci când s-a operat de monturi, a avut nevoie de o perioadă de recuperare în scaunul cu rotile - iar asta s-a tradus în scenariu prin faptul că personajul ei, Andrea Zuckerman, a suferit un accident de maşină. La fel s-a întâmplat şi când a rămas însărcinată cu primul ei copil în viaţa reală - atunci şi Andrea Zuckerman... a rămas însărcinată! "I-am spus atunci producătorului Aaropn Spelling că nu vreau să-mi ascund sarcina, aşa că aş dori ca şi Andrea să fie însărcinată. Şi nu vreau să creadă vreodată copilul meu că nu am fost mândră când am fost însărcinată", îşi aminteşte Gabrielle. "Aaron a fost şocat. Dar până la urmă a fost de acord." Deşi decizia n-a rămas fără urmări. Mulţi au considerat scandalos faptul că o elevă de liceu, aşa cum era personajul lui Gabrielle, a rămas însărcinată. "Oameni au de făcut alegerei mereu în viaţă. Asta e adevărata viaţă", spune actriţa, azi în vârstă de 58 de ani.

gabrielle atunci jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg