Simplu și ieftin? Nici vorbă! Meghan trăiește în mare lux. Cât costă hainele ei de casă?

10 decembrie, 2022

În mult așteptatul documentar de pe Netflix, Ducesa de Sussex ne arată cum este acasă la ea și la Prințul Harry. Mai multe ipostaze spontane au fost difuzate cu cei doi soți regali în intimitatea casei lor, însă imaginile cu Meghan ne surprind – chiar și atunci când plânge și e îmbrăcată lejer, poartă haine de lux.

image

Cele trei episoade din seria „Harry& Meghan” au provocat rumoare în întreaga lume. Cu toții i-am văzut pe cei doi duci în casa lor din Montecito pentru prima dată în ipostaze casual, de familie. Însă ceea ce uimește cel mai mult e că, chiar și atunci când hrănește găinile din curte sau de-abia a ieșit din baie și mai are încă prosopul pe cap, Meghan se prezintă în fața camerei în haine de la branduri mari.

Cea mai surprinzătoare imagine din documentar pare să fie cea în care Meghan e cu prosopul pe cap și fără machiaj. Ducesa vrea să dea impresia că nici nu-i pasă cu arată, însă garderoba ei cu ținute casual nu e deloc de ici, de colo. Ea poartă o cămașă bleumarin de la Misha Nonoo, care este comercializată cu 255 de dolari.

De asemenea, soția Prințului Harry a purtat, în acest documentar, treninguri de 160 de dolari, pijamale de 250 de dolari și s-a filmat lângă o pătură Hermes de 1.645 de dolari.    

În timp ce poza cu soțul ei într-o cabină foto și cei doi se distrau de minune, Maghan pare iar cât se poate de relaxată și poartă haine lejere, care ai spune că nu valoarează mare lucru. Te înșeli! Bluza de trening a ducesei este de la brandul american Classic și costă 135 de dolari. Și, în timp ce vorbește pe FaceTime cu Harry, în 2016, fosta actriță poartă o bluză casual roz, pe care scrie „C'est Tres frais”, de la Mother Denim, care costă și ea ceva – 163 de dolari, mai exact.

Una dintre cele mai impresionante imagini din documentar este cea în care mama a doi copii se înregistrează singură în casa ei din Canada, în martie 2020, în timp ce-l aștepta pe Harry să vină din Londra. Este cu prosop pe cap și fără machiaj. Totuși deloc indiferentă la hainele de pe ea, cu toate că suferea mult în acel moment. Sau cel puțin asta voia să ne transmit nouă – că nu-i era deloc ușor. Cum spuneam, cămașa ei care poate trece ușor neobservată are un preț piperat – 255 de dolari!

Iar accesoriile nu sunt nici ele ieftine. Colierul pe care-l poartă în acele imagini este de la Sophie Ellis și este vândut pe piață cu 295 de dolari. În alte ipostaze, Meghan poartă o pălărie neagră de la Rag and Bone, de 170 de dolari, iar o bluză de trening de la pe Etsy, în care a fost surprinsă Markle, este 117 dolari. Altă fotografie ne-o arată pe ducesă într-un sacou de la Palones, de 180 de dolari. Imagine degajată, dar scumpă!  

Următoarele trei episode, care vor fi difuzate joia următoare, au surprize asemnătoare pentru noi. Meghan apare într-o pijama La Ligne de 250 de dolari, o bluză de trening de la același designer, de 295 de dolari, și stă lângă o pătură de la Hermes, de 1.645 de dolari.

Deci Meghan Markle se bucură de un trai îndestulat în SUA, în ciuda faptului că vrea să ne transmită tuturor că a trecut prin momente dramatice și, în clipe dificile, cui i-ar mai păsa de felul în care arată, nu-i așa? Ei bine, Ducesei de Sussex îi pasă! Ea pune mare preț pe o imagine relaxată, casual, dar care să fie neapărat semnată de un designer de top de la un brand de renume.

Mai multe pentru tine...

Pentru a vedea ținutele casual ale ducesei, cumpărate pe bani mulți, urmărește galeria foto de mai jos!

Foto - Profimedia, GettyImages, Netflix



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg