Connect-R s-a căsătorit

25 iulie, 2013
media 137469626815287200 png

După o relaţie lungă, care nu s-a concretizat la altar, artistul a găsit, peste noapte, o femeie care promite să-i fie alături toată viaţa şi care-i va dărui şi un copil.

După o relaţie lungă, care nu s-a concretizat la altar, artistul a găsit, peste noapte, o femeie care promite să-i fie alături toată viaţa şi care-i va dărui şi un copil.

Connect-R (31), pe numele său real Ştefan Mihalache, s-a hotărât să-şi pună pirostriile, luând prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că n-a trecut mult timp de când e împreună cu Misha (22), pe numele ei adevărat Mihaela Sotrocan.

image

Dar probabil că vestea că va deveni tătic, a grăbit lucrurile între el şi iubita lui, care şi-au dorit ca ambele evenimente, cununia civilă şi ceremonia religioasă, să se desfăşoare cât mai curând şi într-un cadru restrâns.

Şi, deşi tinerii însurăţei şi-au dorit să nu se afle detaliile nunţii, reporterii WowBiz au reuşit să afle că mireasa a avut o rochie cu spatele gol, în timp ce mirele, cunoscut pentru stilul său nonconformist, a ţinut să fie şi el la patru ace şi a vrut să respecte toate tradiţiile.

Foto: wowbiz.ro, FacebookRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg