Connect-R şi Shift au părăsit Asia Express: ”Concursul este foarte dur''

15 octombrie, 2021
3 compe jpg jpeg

Au părăsit şi ei competiţia! După Alexandra Ungureanu şi mama ei, a venit rândul altor două vedete.

Connect-R şi Shift au ajuns ultimii la Irina, motiv pentru care soarta lor în competiţie a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată. Din păcate, acesta a fost roşu, iar parcursul celor doi pe Drumul Împăraţilor s-a oprit miercuri seară, la finalul etapei cu numărul patru al celui mai dur reality-show.

”Concursul este foarte dur, real. Ne-a părut rău că nu mai stăm, dar e corect. Când am văzut piatra roşie, mi-am adus aminte de motivul pentru care am venit eu aici, şi anume să câştig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu am fost niciodată mai aproape de Dumnezeu aşa cum am fost în Asia Express. M-am ataşat foarte tare de toţi oamenii de aici şi mi-a fost foarte greu să îmi iau la revedere de la ei. Îmi doream să fiu acasă, dar nu aş fi vrut să ies din jocul acesta, din etapa asta a vieţii mele”, a mărturisit Connect-R cu ochii în lacrimi.

Toate echipele au primit cu greu vestea că echipa formată din Connect-R şi Shift nu le va mai fi alături pe Drumul Împăraţilor. ”Mulţumim Asia Express pentru experienţa asta de neuitat. În toate momentele noastre grele m-a ajutat foarte mult că am fost cu tine aici. Am avut momente în care nu a mai contat că am alergat şi nu am mâncat toată ziua. Când stingeam lumina şi ne rugam, ne aşezam în pat, simţeam că sunt mult mai bine decât am fost vreodată”, a adăugat Shift.

Asia Express- Drumul Împăraţilor continuă duminică, de la 20:00, luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, cu cele 7 echipe rămase în cursa celui mai dur reality- show.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate