Connect-R şi Smiley se ceartă pentru o femeie. Cine este Rita

15 iulie, 2021
1 smiley si connect r 6 jpg jpeg

Connect-R şi Smiley bifează prima colaborare muzicală. ”Rita” este piesa fierbinte a verii, dar şi femeia care îi pune pe jar pe cei doi artişti.

”Mi-a plăcut din prima piesa asta, aşa cum mi-au plăcut toate piesele lui Connect-R de până acum. Îl ştiu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind sunt fanul lui, îmi place cam tot ce face. „Rita” este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa? nevoia de siguranţă şi confort sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deshis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa”, declară Smiley despre ”Rita” pe care speră să o audă cât mai des în playlisturile de vară ale oamenilor.

”Mă bucur mult că am făcut o piesă cu Smiley pe care eu îl consider poate cel mai mare star pop de la noi din ţară. Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ”Rita” la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deşi eu mi-am obişnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie şi să bine dispună, nu doar să vindece. Aşa e ”Rita”, te face să zâmbeşti, să dansezi, să te mişti.”, declară Connect-R care se pregăteşte să lanseze un album cu 10 piese în stil afro, fiind considerat unul dintre pionierii genului în România.

 ”Rita” vine cu un sound aparte, dar şi cu un mesaj unic, o viziune a unui bărbat părăsit de o femeie care se pregăteşte să se mărite cu altcineva.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}